Линда Еванджелиста е била малтретирана от съпруга си Снимка: © Getty Images

Супермоделът Линда Еванджелиста заяви, че е била малтретирана от бившия си съпруг Жералд Мари, като твърди, че той не е посягал към лицето ѝ, защото е знаел, че това е "източник на пари".

Тя отправя обвиненията към Мари в новия документален филм на AppleTV+ "Супермоделите" (The Super Models), в който 58-годишната жена разказва за върховете и спадовете в кариерата си.

Еванджелиста е омъжена за Мари в периода от 1987 г. до 1993 г., когато той е ръководител на европейското подразделение на Elite Models. Моделката описва връзката си с него като "насилствена".

"Да напуснеш такава връзка е по-лесно на думи, отколкото на дела", признава тя.

И добавя: "Той знаеше да не докосва лицето ми, да не докосва производителя на пари, нали разбирате?"

Това не са първите обвинения срещу Жералд Мари. Той е обвинен от няколко жени в сексуално посегателство и изнасилване през 80-те и 90-те години на 20-и век - твърдения, по които френската прокуратура прекрати разследванията през февруари тази година, поради изтекла давност.

Наскоро Линда Еванджелиста разкри и за друга своя борба - с рака на гърдата. Супермоделът от 90-те години сподели, че е преминала през две операции заради рак на гърдата през последните пет години, като втората диагноза е поставена неотдавна, през юли 2022.

Това се оказа поредното тежко здравословно изпитание на световноизвестния модел след неуспешните козметични процедури с криолополиза, които имаха негативни последици както за външния ѝ вид, така и за психичното ѝ здраве.

Линда Еванджелиста разкри, че се е борила с рак на гърдата 2 пъти в последните 5 години


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Култура

Новият албум на Били Айлиш и еволюцията на един аутсайдер в поп музиката

Ако в музикалната индустрия има някакви популярни течения, то Били Айлиш прави всичко възможно, за да ги избегне

11:54 - 18.05.2024
Важно днес

Откриха 6.5 млн. къса нелегални цигари, скрити в ел. табла на ГКПП "Кулата"

Агенция „Митници“ съобщава, че това е най-голямото количество нелегални цигари, задържани на "Кулата" за последните две години.

10:56 - 18.05.2024