Еко-тетрадки в Kaufland за първия учебен ден

Над 1000 ученически пособия предлага най-големият ритейлър у нас Kaufland България, в рамките на ученическата си кампания Back-To-School. Разнообразието от стоки обхваща всичко необходимо за първия учебен ден - от тетрадки и химикалки, през кутии за хранене до ежедневни и спортни облекла. Благодарение на своята концепция за улесняване на пазаруването и разширяване на кръга от стоки и услуги на едно място - One Stop Shopping, клиентите на компанията бързо и изгодно могат да набавят всичко необходимо за предстоящата учебна година.

Акцент в предложението към клиентите са канцеларските материали от собствената марка на Kaufland - Talentus®. Практични, достъпни и красиви, ученическите пособия и канцеларските материали се отличават с висококачествената си изработка и могат да бъдат открити в постоянния асортимент на веригата магазини. Опаковките на всички продукти Talentus® са изработени от устойчиво стопанисвани гори, което ги превръща в екологосъобразен и щадящ природата избор. Допълнителна гаранция за качество и произход дава екологичният сертификат Blаuer Engel. Върху кориците на задължителните ученически пособия - тетрадки, скицници и блокчета за рисуване, тази година учениците ще открият ликовете на някои от най-актуалните анимационни и приказни герои.

В рамките на Back-to-School кампанията, в хипермаркетите в цялата страна могат да бъдат открити и известни марки канцеларски материали, сред които цветни моливи, флумастери и маркери на Faber Castell и Maped. Ярките цветове на моливите се пренасят като запомнящи се шарки и върху голям избор от ученически раници, несесери и торбички за кутии за обяд.

Компанията допълва ученическия асортимент и с вече наложената си марка детски текстил Hip&Hopps за момичета и момчета на възраст между 6 и 10 години. Сезонните ученически предложения включват детски якета, изработени по технология BIONIC FINISH ECO, която предпазва текстила от вода и замърсявания, спортни детски блузи с дълъг ръкав, клинове и панталони, детски тениски и спортни обувки. Специално за учениците Spice & Soul® обогатява портфолиото си и с цветни кутии за обяд.


*Стандарт GOTS: Глобалният органичен текстилен стандарт включва световно признати директиви, които гарантират устойчиво производство на текстил – от добива на биологично произведени естествени суровини, през екологично и социално отговорно производство, до прозрачното обозначаване.

**Стандарт FSC: Програмата Forest Stewardship Councils, сред които продукти в Kaufland са салфетки, тоалетна хартия и носни кърпички, както и въглища за скара. При покупката на продукти, сертифицирани от FSC, Вие изисквате устойчиво стопанисване на горите по целия свят.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Важно днес

Две бебета са починали от коклюш в Кюстендил

Бебетата са били в предимунизационна възраст

12:22 - 19.04.2024
Важно днес

Даниел Митов се отказа да е външен министър

Разочарован е, че ПП-ДБ "не приеха нашата номинация"

11:32 - 19.04.2024
Важно днес

Украйна свали руски бомбардировач Ту-22М3

"Техническа неизправност" е причинила падането на самолета, според Русия

10:07 - 19.04.2024
Важно днес

Нинова обвини Желязков в цензура и му поиска оставката

Повод за това станах промени в правилника на НС

09:32 - 19.04.2024
Важно днес

Главчев не предложи нови кандидат-министри на Радев и обяви, че "няма новина" (Обновена)

Президентът не иска Даниел Митов от ГЕРБ да е външен министър

07:29 - 19.04.2024
Важно днес

CNN: Израел е нанесъл удар на територията на Иран

Тел Авив не коментира дали стои зад експлозии до Исфахан, централен Иран

07:17 - 19.04.2024