Адел пред Elle - за силата да отмениш цяло турне и за всички "първи пъти"

В кариерата на Адел няма много спадове.

От дебюта на първия си албум през 2008, британската певица се движи в галатическата траектория на високото изкуство и не изглежда да се приземява скоро.

Адел има 15 награди Грами, а след шестгодишна пауза, миналия ноември на бял свят излезе и четвъртият ѝ студиен албум, 30, който бързо се превърна в бестселър в Щатите.

Нещата под повърхността обаче невинаги са толкова бляскави и в септемврийския брой на Elle феновете на Адел ще могат да прочетат изповедта ѝ, последвала лошата новина от януари тази година, че отменя поредицата си от концерти в Лас Вегас.

„Първите няколко месеца бяха наистина, наистина трудни. Бях съсипана!", казва Адел в интервюто по повод отмяната.

"Но това всъщност повдигна самочувствието ми, защото беше много смело решение. Не мисля, че много хора биха направили това, което направих аз и се гордея с това, че реших да се вслушам в артистичните си потребности“, добавя певицата.

Оказва се, че преди да пусне в Instagram профила си видеото, в което казва, че изявите ѝ се отменят, Адел се е разкъсвала от колебания дали взима правилното решение. Но екипът ѝ е убеден в риска да се прави серия от концерти по време на разпространението на варианта на Covid-19 Омикрон, а и самата Адел е имала вътрешни съмнения.

"Страхувах се, че ще разочаровам всички, но нещо в това шоу не беше наред. Нямаше душа в него, липсваше автентичност.", казва Адел.

В интервюто певицата описва в детайли какво си представя за бъдещата сцена, на която ще се качи в Лас Вегас, след което се връща и назад в разказа си:

„Спомням си, че на 19 записвах много и от студиото винаги бързах, за да се срещна с приятелите си. Спомням си, че се качвах на метрото и отивах на всяка среща, и си спомням, че ходех на афтърпартита след концертите на моите приятели. Спомням си всички тези неща и си спомням всички първи пъти, когато направих нещо. Спомням си ги дори когато ги правя за милионен път.”

Встрани от творчеството си, което можем да наречем пределно откровено, Адел е сред звездите, които предпочитат да държат личния си живот максимално далеч от камерите и клюките и са особено избирателни спрямо медиите, за които дават интервюта.

Певицата явно има доверие на Elle, защото в интервюто за списанието говори и за личния си живот, най-важното събитие в което е 40-годишният американски спортен агент Рич Пол, когото Адел нарича „любовта на живота ми“.

Двамата се запознават на парти преди няколко години, а през лятото на 2021 г. връзката им става публична. Преди това Адел беше сгодена за благотворителния предприемач Саймън Конецки, баща на деветгодишния ѝ син Анджело, с когото сключиха брак през 2018 г. и се разделиха същата година.

„Никога не съм била по-влюбена“, казва Адел за Рич.

"Луда съм по него. Определено искам още деца. Аз съм домакиня и обичам да си стоя вкъщи, а установеният стабилен живот ми помага в музиката“, допълва тя.

Известно е, че за Адел, както и за целия свят, 2020 беше особено тежка година. Началото на ковид пандемията съвпада с траура по разпаднатия ѝ брак и певицата минава през особено лош период на тревожни кризи и загуба на смисъл.

В най-тежките моменти Адел се е записвала как плаче на гласови съобщения, на които плаче.

"Беше ужасно. Обикалях къщата като някаква проклета оса и не можех да си намеря място", споделя изпълнителката на Rolling in the deep.

Накрая, Адел се измъква от дупката. Тръгва на психотерапия, помага си с медитация и започва да вдига тежести и да тренира бокс редовно. Тогава сваля и много килограми, без отлабването да е било самоцел.

"Установих, че рутината и спортът помагат на психиката ми да се справи и се фокусирах върху тях", казва тя.

В същия период Адел съживява и връзката с отчуждения си баща Марк Евънс, който си отива от рак през 2021 г.

"Разговорите с него ме освободиха, или поне онази част от мен, която още се чувства като малко дете", разказва певицата.

Сега мракът е зад гърба й, а любовта я вдъхновява и я кара да гледа към бъдещето с ентусиазъм.

"Определено искам още деца и определено искам да се омъжа отново", казва Адел. "Толкова съм влюбена, толкова съм щастлива. Може скоро да съм и омъжена", добава тя.

Пол има 3 деца от друг брак като най-голямата му дъщеря е в колежа. И по всичко личи, че двойката ще се радва на голямо семейство. Единственият профил на Адел в социална мрежа е в Pinterest, където певицата събира идеи за интересни интериорни решения.

"Пол ме кара да се чувствам в безопасност и ме окуражава да живея по-свободно", разказва тя. "Наскоро обсъждахме ваканцията си и му казах, че винаги съм искала да отида на някой италиански остров, но се страхувам, че папараците ще ни причакат. Той се засмя и ме пита какво е най-лошото, което може да се случи. Да ни направят снимка?", добавя Адел.

Цялото интервю ще може да се прочете в новото издание на Elle UK, което ще бъде на пазара от 1 септември.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Важно днес

Експлозия избухна в най-голямата рафинерия в Румъния

В района на рафинерията се издигат гъсти облаци черен дим

11:37 - 29.03.2024
Важно днес

Анкетна комисия за "Турски поток" поискаха ПП-ДБ

Министерството на енергетиката не може да отговори къде е картата

11:34 - 29.03.2024
Живот

Терапевтът ви не помага? Опитайте с кон

Конете помагат не само на нас, но и ние на тях

11:00 - 29.03.2024