Как дъщерята на Борат проговори български и открадна панталоните на Джими Кимъл

Няма майтап: дъщерята на Борат е българка. Има бебе в корема си, и то по вина на баща си. Но въпреки всичко тя е готова за булка на американския вицепрезидент Майк Пенс - освен ако комикът Джими Кимъл не преразгледа моногамията си и не я вземе за своя втора съпруга.

Ако всичко това ви се струва абсурдно, не сте сами. Това е част от пародията в "Borat Subsequent Moviefilm: Delivery of Prodigious Bribe to American Regime for Make Benefit Once Glorious Nation of Kazakhstan" ("Следващият кинофилм за Борат: Предаването на изумителен подкуп на американския режим за облагодетелстване на някога великия народ на Казахстан", накратко "Борат 2").

Къде свършва художествената измислица и къде започва реалността, е въпрос, с който Саша Барън Коен провокира не само зрителите си, но и цялата индустрия на Холивуд.

Коен се появи в шоуто на Джими Кимъл, за да рекламира филма си (премиера: 23 октомври по Amazon Prime), но без да излиза от образа си на казахстанския журналист Борат Сагдиев. Заедно с него се появи дъщеря му - главно действащо лице в "Борат 2" - Сандра Джесика Паркър Сагдиев.

Под плътния грим, русата перука и дивите маниери на героинята й се крие Мария Бакалова - 24-годишна актриса от Бургас, която участва в "Борат 2" под псевдонима Ирина Новак.

Момичето влезе в кадър, докато се опитваше да избяга от студиото на ABC с една от снимките на Кимъл под мишница. В течение на няколко минути "Сандра Джесика Паркър" успя да вдигне нечуван скандал пред водещия на чист български език и да го убеди да свали панталоните си, за да ги размени с тези на "баща й" (емблематичното бельо-препаска на Борат наложи задните му части да бъдат пикселизирани).

Младата българка е завършила Националното училище по сценични изкуства в родния си град, като специализира актьорско майсторство за драматичен театър. От 6-годишна свири и на флейта. През 2019 г. завършва НАТФИЗ.

Как дъщерята на Борат проговори български и открадна панталоните на Джими Кимъл - Мария Бакалова - Трансгресия

Бакалова е участвала във филми като "Бащата" на Кристина Грозева и Петър Вълчанов (носител на голямата награда на фестивала в Карлови Вари), "Като за последно" на Ивайло Пенчев, "Трансгресия" на Вал Тодоров (за който печели награда за най-добра актриса в главна рояля на Alternative Film Festival в Торонто), и др. Актрисата има и роля в италианския сериал "Гомора" по мотиви от книгите на Роберто Савиано.

Героинята й не е бременна от Борат - просто успява да погълне фигурка на бебе от украса на американски мъфин, докато придружава баща си по време на второто му пътешествие из САЩ.

Речниковият запас на двамата е достатъчен, за да хвърлят в ужас гинеколог - противник на абортите, който остава с впечатление, че бащата е "направил бебе" на дъщеря си.

Причината името й да не присъства в официалния списък на актьорите за "Борат 2" може би има връзка с методите на работа на Саша Барън Коен - актьорът не може да си позволи да свали "маската" си, защото рискува да изгуби автентичната реакция на околните хора - от политически лидери до най-обикновени жители на Америка.

Българската актриса има ключова роля - Борат ще я даде на вицепрезидента Майк Пенс като подарък, след като се инфилтрира в Конференцията на консервативните политически активисти, преоблечен като Доналд Тръмп, а след това ще успее да "свали" преградите на Руди Джулиани.

Руди Джулиани: Последната "жертва" на Борат и неговата дъщеря Руди Джулиани: Последната "жертва" на Борат и неговата дъщеря

Очакваме да видим развръзката след излизането на филма на 23 октомври.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Важно днес

Експлозия избухна в най-голямата рафинерия в Румъния

В района на рафинерията се издигат гъсти облаци черен дим

11:37 - 29.03.2024
Важно днес

Анкетна комисия за "Турски поток" поискаха ПП-ДБ

Министерството на енергетиката не може да отговори къде е картата

11:34 - 29.03.2024
Живот

Терапевтът ви не помага? Опитайте с кон

Конете помагат не само на нас, но и ние на тях

11:00 - 29.03.2024
Важно днес

Тагарев отрече да е бил "ябълката на раздора" в провалените преговори между ГЕРБ и ПП-ДБ

През последните седмици от ГЕРБ интензивно настояваха за смяната на военния министър при евентуалната ротация.

10:27 - 29.03.2024
Политика

"Сватбата на Макрон и Лула": Среща на лидерите на Франция и Бразилия развълнува социалните мрежи

Дружбата на двамата президенти развълнува социалните мрежи

10:10 - 29.03.2024