Силвестър Сталоун има над 50 образа в киното: от Рамбо и Роки до симпатичния мафиот Дуайт Манфреди от сериала Tulsa King.

Сега актьорът е решил да покаже бащинското си "аз" в риалити формата на Paramount+ "The Family Stallone", в който звездата ще участва заедно със семейството си.

На 76 години Слай е готов да покаже и най-великата роля в живота си – тази на баща. Продукцията предлага на зрителите да седнат на "масата на едно от най-известните холивудски семейства".

Самият главен "виновник" за сериала споделя, че гледа на участието си в реалити формата като на възможност да прекара повече време със семейството си.

"Това е шанс, в който ще бъда с децата си в работна среда. Те могат да ме видят в действие и аз да видя тях." Актьрът определя шоуто като "най-добрият домашен филм".

Документалната поредица "The Family Stallone" ще е в осем епизода и ще следи и всекидневието на съпругата му Дженифър Флавин, освен на трите им дъщери - София (26 г.), Систин (24 г.) и Скарлет (20 г.).

Флавин има собствена марка Serious Skin Care, а София и Систин водят подкаста Unwaxed, където също често излизат лични неща за баща им.

Част от сериала ще покаже и момента, в който Флавин подава документи за развод през 2022 г., но само месец по-късно се сдобри с актьора: "Естествено, че и това е част от шоуто. Както казва Джон Ленън: Животът е това, което се случва, докато си правиш други планове".

Paramount влагат доста големи надежди в съвместната работа със Сталоун. Рекламата им за Super Bowl показва как всички останали известни герои от сериали и анимационни филми на платформата стоят в основата на огромния му образ, изсечен върху склона на "Планината на забавлението".

"Кой е толкова луд, че да тръгне да се изкачва по него?", иронично коментира героинята от Star Trek: Lower Deck Бекет Маринър.

"Това татко ли е? Винаги прави така", коментират помежду си трите дъщери на Слай, които го наблюдават как виси на една ръка под носа на гигантското си каменно лице.

"Може ли Слай да стигне до върха? Има само един начин да разберете...", гласи рекламата.

Сталоун съвсем не е първата звезда, която отваря вратите на дома си. Семейство Озбърн го направиха още през 2002 г. Реалити предаването с Кардашян също продължи 16 години.

Кариерата на Силвестър Сталоун е завидно дълга. Съвсем скоро се очаква втори сезон на сериала на Paramount+ "Tulsa King", а през месец май излиза "Пазителите на галактиката" 3.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Важно днес

СЕМ не успя да избере свой нов председател от първия път

Габриела Наплатанова и Симона Велева са двете предложения за нов председател на СЕМ

11:04 - 25.04.2024
Важно днес

Борисов и Пеевски в синхрон видяха нова коалиция в парламента

Повод стана предложението за отстраняването на Росен Желязков

10:02 - 25.04.2024
Важно днес

Цензура или скъп хонорар? За какво е последният медиен скандал в Италия

Италиански писател обвинява RAI и Джорджа Мелони, тя пусна спорната му реч във фейсбук

08:19 - 25.04.2024
Важно днес

Могат ли испанските крайнодесни да свалят премиера Санчес с компромат срещу жена му

Педро Санчес временно спира да изпълнява публичните си задължения

07:25 - 25.04.2024
Важно днес

Кандидатът на опозиционната ВМР0-ДПМНЕ с най-много гласове на президентските избори в Северна Македония (Обновена на 25 април)

Първите резултатите сочат около 100 хил. гласа разлика между първите двама

22:24 - 24.04.2024
Важно днес

Ивет Лалова стана майка на момче

Със съпруга и Симоне са избрали името Тиаго за първото си дете

21:58 - 24.04.2024
Технологии

OPPO влиза официално на българския пазар

Продуктите на OPPO ще се предлагат официално в А1 и Технополис

21:09 - 24.04.2024