Арестуваха американската рапърка Ники Минаж за притежание на наркотици Снимка: © Getty Images

Ники Минаж поднесе своите "най-дълбоки и искрени извинения", след като концертът ѝ в Манчестър в петък вечер беше отменен в последния момент.

Причината - рап изпълнителката беше арестувана в Амстердам по подозрение в "притежание на леки наркотици".

След като е платила наложена от холандската полиция глоба, на Минаж ѝ е било позволено да продължи пътуването си, отбелязва "The Guardian".

Шоуто ѝ в "Co-op Live" обаче беше прекратено в 21,30 ч. - точно когато Минаж трябваше да излезе на сцената.

Към онзи момент около 20 000 фенове се намират в залата, най-голямата закрита арена в Обединеното кралство, когато от екипа на певицата на място съобщават, че концертът се отменя.

Следва вълна от освиркване, а впоследствие пред репортери някои от присъстващите споделят, че се чувстват "отвратени" и "предадени" от 41-годишната звезда.

В социалните мрежи Минаж написа, че е била в арестантската килия в продължение на "пет-шест часа" и че е пристигнала в хотела си в Манчестър около полунощ.

"Успяха в плана си да не ми позволят да се кача на сцената тази вечер", коментира тя в X, без да конкретизира за кого и за какво става дума.

"Моля, приемете моите най-дълбоки и искрени извинения. Те със сигурност знаеха как точно да ме наранят днес, но и това ще отмине", добави още Минаж.

Американската рапърка обеща да обяви нова дата за провеждане на концерт и "допълнителен бонус" за тези, които са си купили билет.

От Co-op Live, които претърпяха поредица от неуспехи от откриването си през април, заявиха, че са "дълбоко разочаровани" от неудобството, причинено от последната промяна, която се случи само два часа и половина, след като притежателите на билети бяха влезли в залата.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Важно днес

САЩ дават 5 млн. долара за информация, свързана с Ружа Игнатова

Българските власти ще ѝ повдигнат задочно обвинение

14:04 - 26.06.2024
Важно днес

Какво казаха ЕЦБ и Еврокомисията за България и еврозоната (Обновена)

България ще поиска извънреден доклад от ЕЦБ в края на годината

13:35 - 26.06.2024