Броени дни остават до най-очакваното лятно турне - Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour

Кое е най-свежото нещо, което можете да си представите, питат от Coca-Cola и ви помагат с формулата - намислете си образ, умножете свежестта по 300 и кажете резултата. Тук не става въпрос само за новите 300 мл. опаковки на Coca-Cola Original Taste, които ще изпиете през лятото, но и за най-дългоочакваното лятно турне - Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2022.

Любимото на хиляди тийнейджъри Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour се завръща след 2-годишна пауза и планира да зарадва феновете с множество български хитове, десетки игри и други изненади. За да не го пропуснете, ви споделяме и датите, които можете да си запазите отсега за музика в свежа компания.

Първият концерт на турнето е след броени дни - на 16 юни, в парк „Лаута“, град Пловдив, вторият е в разгара на лятото - 7 юли, на Морската гара в град Бургас и разбира се, очакваме грандиозния финал на 10 септември - площад "Княз Александър Батенберг", в град София.

Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour - дати, софия, бурас, 2022

"Гарантираме ви, че талантът, музиката и емоциите тази година ще са на друго ниво", обещават организаторите.

11 години след първото си участие в турнето, Billy Hlapeto ще излезе отново на сцената на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour в компанията на D3MO. Феновете ще чуят най-добрите хитове от последните години - „Бели Нощи“ и „Наливай ми“.

За първи път на сцената на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour ще се качат Дара Екимова и Torino & Pashata, които ще забавляват феновете в типичния за тях латино ритъм. Ще можете да видите и супер свежите RDMK, както и VICTORIA, която представи България на Евровизия миналата година.

Лицето на забавлението в Youtube – DENI ще бъде специален поздрав за тийнейджърите, а за доброто настроение ще допринесат и уникалните хаус тракове на DJ MASCOTA и McP. Не трябва да забравяме и легендите - Криско, DARA и Михаела Маринова, които обещават да взривят публиката и през тази година.

В турнето ще се включат специалните гост-звезди от чужбина - рап групата от Северна Македония 2Bona, които ще изпеят и хита си от последните месеци „HIENA“, завладял феновете из цялата страна.

В случай, че сте толкова организирани, че успеете да подраните за концертите, не мислете времето за пропиляно – ще бъдете повече от приятно изненадани от различни игри и забавления.

Повече информация за турнето можете да откриете на Facebook страницата на Coca-Cola Happy Energy Tour, както и на страницата на The Voice Radio and TV Bulgaria.

За ексклузивни кадри и новини около турнето може да последвате профилите на Coca-Cola България и The Voice Radio & TV Bulgaria в Instagram.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Бизнес

ФАРА 2024 ще се проведе в Бургас

Заявки за тазгодишното издание на Фестивала ще се приемат до 18 април

21:24 - 28.03.2024
Важно днес

Радан Кънев: Партия ГЕРБ пожела да има избори и си ги получи

Евродепутатът не смята, че промените в конституцията, могат да доведат до криза

18:31 - 28.03.2024
Важно днес

Сарафов, Гешев и Цацаров са извикани на изслушване в комисията за Нотариуса

Последните трима главни прокурори ще бъдат изслушани във връзка с мрежата около Нотариуса

18:24 - 28.03.2024
Технологии

Сам Банкман-Фрийд беше осъден на 25 години затвор за финансови измами

Фрийд каза пред съда, че съжалява.

17:55 - 28.03.2024
Живот

Бонуси от $75 хил. за всяко родено дете. Как Южна Корея се бори с демографската криза

Компании обещават хиляди долари бонуси за тези свои служители, които решат да станат родители

17:22 - 28.03.2024
Важно днес

Хванаха дипломатическа кола с мигранти на "Капитан Андреево"

По информация на телевизията зад волана на автомобила е бил виетнамски гражданин с дипломатически имунитет.

17:06 - 28.03.2024
Важно днес

Нова предизборна рокада в Митниците: Павел Манченко поема столичната служба

Герой от записите "Ало, Ваньо" ще управлява Митници София

16:30 - 28.03.2024