10 нестандартни подаръка, които да комбинирате с абонамент от Storytel

В сезона на закъсняващите куриерски пратки и пълните молове повечето от нас търсят начин да подарят нещо лично, но и да спестят най-ценната си валута - времето.

Има нещо много специално в подаряването на преживявания, каквито например са добре разказаните истории.

Затова няма как да сбъркате, ако подарите абонамент за цяла вселена от романи, книги за личностно развитие, подкастове, приказки, кримки, мистика, еротика.

Платформата за аудио и електронни книги Storytel предлага всичко това на едно място - преживяване за различни моменти, настроения, вкусове, за различни възрасти - нещо като музиката. Слушането на книги всъщност ни напомня и за добрия стар начин, по който се разказват историите - около огнището, в семейството, сред близките. Така че слушането на аудиокниги може да има и силно сантиментален елемент, и не е нещо чак толкова ново.

Ако все пак предпочитате материалните подаръци или искате да сте по-щедри, към преживяването с добрите истории в Storytel, можете да добавите друго изживяване или аксесоар, който върви със слушането. Подготвили сме няколко идеи за различни типове търсачи, а на вас ще оставим задачата да ги намерите в онлайн или офлайн магазините и местата за подаръци, като сме добавили и няколко специални български бранда.

За търсачите на успеха

Да, това са онези приятели, които все нямат търпение да ви изслушат, нямат време за четене, все бързат за някъде и искат бързо да намерят пътя към успеха. Вие, от своя страна, не искате да ги смущавате, като им препоръчате медитация или терапия. В такъв случай подарете абонамент за Storytel, където може да намери стотици книги за успеха на английски и български, като книгата Unshakeable на гуруто Тони Робинс, "Законът за успеха: Милионерът" на Наполеон Хил и др.

Тези хора обикновено си имат всичко, но няма да сбъркате, ако им подарите и специален сет за кафе, а защо не и крипто валута.

За търсачите на спокойствие и отмора

Това са претоварените с ежедневие и битовизми, които търсят малък джоб във времето, за да се усамотят и да рестартират нервната си система. Подарете одеало за отпускане на напрежението и разтоварване на тревожността, ароматна свещ, възглавничка за медитация и други аксесоари за релакс, ваучер за флотация. Всички те идеално допълват подаръка абонамент за Storytel, където има курсове по медитация с йога инструктора Нина Сотирова, бестселъра Why We Sleep на Матю Уолкър и др.

За търсачите на удоволствия

Кутия луксозни бонбони, безжична колонка за перфектно аудио, секс играчки и Storytel абонамент - идеалната комбинация за истинските любители на малките и големите удоволствия, които носят тази вибрация на радост със себе си навсякъде.

В Storytel ще намерят “Тънкото изкуство да не ти пука” на Марк Менсън или пък ще отидат по-далече - с “69 съвета за секс” на Наталия Кобилкина.

За търсачите на силни усещания

Няма да сгрешите, ако подарите аксесоар за алпийско или ски оборудване, аксесоари за бягане, урок по стрелба, курс по катерене… ще спрем дотук, защото са безброй. Това са хората, коитo ще оценят Stoytel заради автобиографиите на спортисти, които си имат цял раздел в платформата.

За търсачите на себе си

Тези ваши приятели, които не си вдигат телефона по цял уикенд, защото са били на поредния йога ритрийт. Подарете им... поредния йога ритрийт, защото за търсачите на себе си никога не би дошъл в повече. И задължително абонамент за Storytel, защото те се възползват от всяка свободна секунда - в движение или в покой, за да открият нещо ново за себе си. Там е подкастът на Мадлен Алгафари, “Човекът в търсене на смисъл” на Виктор Франкъл, “Паркирай егото” на Пламен Петров, “Вселената пази гърба ти” на Габриел Бърнстейн и др.

За търсачите на подаръци за екипа

Имате екип, който пандемията е завела да работи вкъщи, и търсите начин да им благодарите, че сте били заедно именно в 2021 година? Искате да напомните, че не всичко е работа - а трябва и вдъхновение? С едно движение можете да подарите на служителите си едногодишен абонамент за Storytel и там всеки да намери по нещо за себе си. Така ще направите по-приятен и полезен пътя им до офиса, където е много вероятно вече да са се завърнали.

За търсачите на нови истории

Каквото и да изберете да добавите към абонамента за аудиокнигите и подкастовете в Storytel, трябва да кажем, че годината беше силна за платформата. Истинското постижение са продукциите Storytel Original, които събират местен творчески потенциал. Сред тях е “Виктор - вампирът детектив” от Мария Николова, прочетен от Йоанна Темелкова, “историята за възмездие и изкупление” на Анна Пеева “До дъно”, прочетена от Калин Врачански. Вече излезе и е наличен за слушане “Мамник” - вторият победител от Storytel Studio конкурс за сценарий за аудио сериал, прочетен от Владо Пенев. Добавете и билет за театър и бутилка вино, и сте готови.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Важно днес

Унгария и Словакия искат ЕС да посредничи заради спрения от Украйна петрол от "Лукойл"

Двете страни са готови да отнесат въпроса до съда

20:03 - 22.07.2024
Важно днес

Ръководителката на Сикрет сървис: Стрелбата по Тръмп е най-големият ни провал от десетилетия

Чийтъл е изправена пред нарастващи призиви за оставка

18:30 - 22.07.2024
Важно днес

Мълния уби мъж и дете в Стара планина, друго дете е спасено

Лошо време и трудна достъпност на мястото затруднили спасителната акция

17:12 - 22.07.2024
Важно днес

ДПС-Доган е готово да разговаря за кабинет с третия мандат

Джевдет Чакъров обаче е скептичен за реализацията му

16:39 - 22.07.2024
Живот

БНТ включи Драго Чая от Москва, за да каже, че циркът може да спре агресията по света

Водещият на БНТ отрази цирков фестивал в Русия, макар да не е командирован от телевизията

15:41 - 22.07.2024
Живот

"brat лято" - манията в зелено, която завладя музиката, модата и интернет

Новият феномен тръгна от поп албум и стигна дори до политиката

13:31 - 22.07.2024