12 проекта по конкретен бизнес казус предизвикват стажантите на Lidl Снимка: © Lidl

Как „Фурната на Lidl“ да бъде още по-атрактивна за клиентите? Могат ли психометричните тестове да се използват в подбора на персонала и как изглеждат търговските кампании през погледа на младите? Това са само част от общо 12-е проекта, по които ще работят тазгодишните стажанти на Lidl.

За четвърта поредна година компанията провежда своята стажантска програма. С нея тя дава възможност на младите хора да работят по конкретен бизнес казус и да видят на практика как работи успешният ритейл бизнес. До 15 май е крайният срок, до който всички студенти от страната и чужбина могат да кандидатстват на jobs.lidl.bg, като още при кандидатстването те посочват проекта, който им е най-интересен и по който биха искали да работят. Самият стаж ще се проведе от 3 юли до 31 август.

Освен по-голям избор от проекти, тази година програмата ще предложи и по-високо възнаграждение. Всеки месец в периода на стажа участниците ще получават 1000 лв. бруто, както и 200 лв. ваучери за храна. За да не пречи стажът на почивката, те ще имат 5 дни неплатен отпуск и един допълнителен ден отпуск за рожден ден, ако е в рамките на програмата.

Сред предимствата на стажа в Lidl са и различните видове обучения, които ще подготвят участниците за предстоящите им задачи и бъдещото им професионално развитие. Планирани са обучения по управление на проекти, презентационни умения и възвращаемост на инвестициите, или т.нар. ROI (return on investment). В допълнение всеки стажант ще премине и през въвеждащо обучение, съобразено с проекта, по който ще работи.

През цялото време младежите ще могат да разчитат на ментор, който ги напътства и им помага. На финала на програмата всеки стажант ще представи своя проект пред мениджмънта на компанията. А успешно представилите се имат реалния шанс да продължат развитието си в компанията и след това.

Повече за стажантската програма на Lidl можеш да научиш тук.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Важно днес

Критично остава състоянието на простреляното в главата дете

Простреляното в главата дете е настанено в реанимацията на болница "Пирогов" за интензивно лечение и активно наблюдение.

09:38 - 14.04.2024
Важно днес

Иран изстреля 300 дрона и ракети по Израел, 99% от тях са свалени (Обновена)

Иран започна военна операция срещу Израел

23:58 - 13.04.2024
Важно днес

Дете е простреляно в главата и е откарано по спешност в "Пирогов"

Дете на около година и половина е простреляно в главата с въздушна пушка

20:46 - 13.04.2024
Важно днес

БСП е готова за широко ляво обединение, за да "зарадваме ляво-мислещите хора"

БСП ще покани над 25 партии от левия и патриотичния спектър в "широко ляво обединение"

15:54 - 13.04.2024
Кино и сериали

Brandy Hellville: Нов документален филм показва тъмната страна на бързата мода

Как така хората до толкова са свикнали бизнесите да са лоши, че чак са развили имунитет срещу скандалите в индустрията

14:29 - 13.04.2024
Важно днес

И вторият задържан при акцията в "Митници" е откаран в болница

Стефан Димитров е транспортиран в спешно отделение на болница, съобщава Nova

13:04 - 13.04.2024