Антонио Бандерас с Covid-19 навръх 60-ия си рожден ден Снимка: © Getty Images

Антонио Бандерас, който днес навършва 60 години, обяви, че е дал позитивен тест за Covid-19. Чувствам се относително добре, само малко по-уморен от обикновено и съм уверен, че ще се възстановя възможно най-скоро, написа актьорът в Туитър.

Той добави, че посреща 60-ата си годишнина, макар и в карантина, но изпълнен с желание и стремежи.

Бандерас пише, че планира да използва времето под карантина, за да чете, пише, да си почива и да прави планове за бъдещето.

Антонио Бандерас има повече от 100 роли в киното. Звездата му изгрява във филмите на Педро Алмодовар - „Матадор“, „Жени на ръба на нервна криза“, „Ела, завържи ме!“ и др. В Холивуд прави дебют с "Кралете на мамбото“. Прави силни роли във „Филаделфия“, „Интервю с вампир“, но може би най-известен става с „Десперадо“ и „Маската на Зоро“. За първи път е номиниран за "Оскар" в категорията за най-добър актьор едва през 2020 г., за ролята си в автобиографичния филм на Педро Алмодовар „Болка и величие“.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Важно днес

Гешев обвини комисията "Нотариуса" в предизборно шоу, направи свое и закри седянката (Обновена)

Трима поканени адвокати също не се явиха пред депутатите

13:10 - 16.04.2024
Бизнес

Далсия е новото име на фирмата за топлинно счетоводство Бруната

Компанията разширява избора и качеството на услугата чрез изграждане на платформа от различни системи за управление и контрол на разходите за отопление

12:48 - 16.04.2024
Политика

Идва ли краят на лидерството на Матео Салвини?

Изправен пред спад в подкрепата сред избирателите си, лидерът на "Лига"  и настоящ заместник министър-председател на Италия Матео Салвини получи остра критика от основателя на партията - Умберто Боси

12:38 - 16.04.2024
Европейски дневници

Роуд шоуто на "Булевард България": Кой формулира българския интерес в ЕС и как го защитава?

Епизод 1: Варна - проследете събитието на живо

11:51 - 16.04.2024