Баща за поне осми път: На 58 г. Борис Джонсън очаква трето дете от съпругата си Кери Джонсън Снимка: © Getty Images

Бившият британски премиер Борис Джонсън ще става баща...отново. Той и съпругата му Кери Джонсън обявиха, че очакват третото си дете, което ще се роди след броени седмици.

Двойката има още две деца: Уилфред, който се появи през април 2020 г., и Роми, родена през декември 2021 г. Това ще бъде осмото дете на Джонсън, който има четири деца от бившата си съпруга Марина Уилър и още едно от Хелън Макинтайър, с която някога имаше афера. Той няма деца от първата си жена Алегра Мостин-Оуен.

"Новият член на екипа пристига само след няколко седмици", написа Кари Джосън в публикация в Instagram.

"Чувствах се доста изтощена през по-голямата част от последните 8 месеца, но нямаме търпение да се запознаем с това мъничe. Уилф е много развълнуван от това, че отново ще има по-голям брат и непрекъснато говори за това. Не си мислете, че Роми има представа какво предстои... Скоро ще разбере!", пише настоящата съпруга на Джонсън.

Двойката се сгоди в края на 2019 г. и се ожениха на интимна сватбена церемония в Уестминстърската катедрала през май 2021 г.

В британските медии често се спекулира, че 58-годишният бивш премиер на страната може да има и повече от осем деца. В речите си той често не ги споменава поименно, а в речта си за своята оставка през септември миналата година благодари на "всички мои деца".

Британският вестник "Independent" публикува цяла статия по въпроса за това "колко деца има Борис Джосън".


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Важно днес

Служебният кабинет смени Вяра Тодева и още пет областни управители

Част от новите са от банката кадри на ГЕРБ

18:08 - 26.04.2024
Важно днес

Мащабни промени в движението в центъра на София предложиха от ПП-ДБ и "Спаси София"

Планира се ул. „Фритьоф Нансен“ да стане двупосочна

14:32 - 26.04.2024