Брайън Адамс е с позитивна проба за Covid-19 за втори път в рамките на месец Снимка: © Getty Images

Канадският музикант Брайън Адамс се оказа с повторна позитивна проба за Covid-19 само месец след като беше карантиниран заради инфекция.

Адамс публикува своя снимка от летището в Милано, където е тестван за коронавирус при пристигането си и е показал положителен резултат.

"Това означава, че заминавам за болницата. Благодаря ви за подкрепата", пише той до последователите си.

62-годишният музикант е пътувал до Италия във връзка с медийната кампания по повод новия календар на Pirelli за 2022 г., който той е заснел. Адамс се занимава професионално с фотография през последните няколко години, като през 2016 г. той откри и изложба със свои снимки в България. Неговият календар за Pirelli включва портрети на Иги Поп, Рита Ора, Шер, Граймс и др.

В края на октомври Брайън Адамс обяви, че е с позитивна проба за Covid-19 малко преди планираното му участие в церемонията по включването на Тина Търнър в Залата на рокендрол славата.

По това време певецът сподели, че няма симптоми на заболяването, но няма да може да участва в концерта заради карантината. Представители на Адамс обявиха пред медиите през октомври, че той е напълно ваксиниран. Няма информация кога са поставени ваксините му и дали е успял да получи и бустерна доза.

През май 2020 г. по време на първия Covid-локдаун Адамс попадна в центъра на скандал в социалните мрежи, след като обвини "алчните копелета, които ядат прилепи, продават животни на пазара и правят вируси" за избухването на пандемията.

Впоследствие той се извини за коментарите си и посочи, че е искал само да изрази възмущението си от жестокостта спрямо животните на китайските фермерски пазари като този в Ухан.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Важно днес

Служебният кабинет смени Вяра Тодева и още пет областни управители

Част от новите са от банката кадри на ГЕРБ

18:08 - 26.04.2024
Важно днес

Мащабни промени в движението в центъра на София предложиха от ПП-ДБ и "Спаси София"

Планира се ул. „Фритьоф Нансен“ да стане двупосочна

14:32 - 26.04.2024