Бритни Спиърс е загубила бебето си в началото на бременността Снимка: © Getty Images

Американската поп звезда Бритни Спиърс и нейният годеник Сам Асгари обявиха, че певицата е преживяла спонтанен аборт и е загубила бебето си.

С най-дълбока тъга трябва да обявим, че загубихме нашето чудесно бебе в началото на бременността. Това е опустошителен момент за всеки родител“, написаха двамата в общ пост в Instagram.

40-годишната Спиърс обяви бременността си едва преди месец, след почивка на Хаваите с 28-годишния ѝ годеник Асгари. Тя редовно споделяше новини около състоянието си в Instagram.

„Може би трябваше да изчакаме да го обявим, по-напред в бременността, но бяхме прекалено развълнувани да споделим добрата новина. Любовта ни един към друг е нашата сила. Ще продължим да се опитваме да разширяваме нашето красиво семейство", казва младата двойка.

Те благодариха на феновете си за подкрепата и ги помолиха за уединение „в този труден момент“.

Поп звездата открито говореше за желанието си да има още деца, след като през 2021 г. беше прекратено попечителството над изпълнителката. В продължение на 13 години личния и професионалния живот на Спиърс беше под попечителските права на баща ѝ. В едно от признанията си тя сподели, че е била подложена на принудителна контрацепция и не е имала право да зачене или да роди дете.

Спиърс има двама сина - 16-годишният Шон Престън и 15-годишният Джейдън Джеймс от предишния ѝ брак с таньора Кевин Федърлайн.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Важно днес

Опозиционната ВМРО-ДПМНЕ поведе на първия тур на президентските избори в Северна Македония

Първите резултатите сочат около 100 хил. гласа разлика между първите двама

22:24 - 24.04.2024
Важно днес

Ивет Лалова стана майка на момче

Със съпруга и Симоне са избрали името Тиаго за първото си дете

21:58 - 24.04.2024
Технологии

OPPO влиза официално на българския пазар

Продуктите на OPPO ще се предлагат официално в А1 и Технополис

21:09 - 24.04.2024