Световноизвестният канал BBC Еarth вече е в телевизионния пакет на "Булсатком". Клиентите на доставчика могат да го гледат от 17 януари.

"За първи път в България и само за клиентите на сателитната и интерактивна телевизия, BBC Еarth е достъпен на позиция 332 - като част от допълнителния пакет ГЛОБУС или включен в основен ТВ план Ултра Макс", съобщиха от компанията.

BBC Еarth излъчва висококачествени документални поредици за природата, планетата и глобалните феномени на Земята. Продукцията им включва живописни кадри, интересни животински видове с техните цветни и красиви местообитания, както и разнообразие от екосистеми. От най-дълбоките океани до най-високите върхове, от най-студените зими до най-горещите пустини, каналът кара зрителя да се почувства така, сякаш е на място и преживява всичко от "първи ред".

Научнопопулярният BBC Еarth е в допълнителния ТВ пакет ГЛОБУС, който включва още каналите Love Nature HD, Love Nature 4K UHD, Travel XP, The World и History 2.

Освен вдъхновение за живота в различни части на света, пакет ГЛОБУС има и благородна образователна мисия. През изминалата година „Булсатком“ подкрепи Фондация „Заедно в час“, като всеки месец даряваше средства към неправителствената организация от активирането на всеки един ТВ пакет ГЛОБУС. В края на 2021 г. компанията отчете 90 000 активни пакета.

Това е причината ТВ-операторът отново да подкрепи дейността на “Заедно в час” с дарение от по 0.50 лв. за всеки активен пакет ГЛОБУС. Те ще бъдат използвани за достъп до качествено образование на децата в България.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Важно днес

Експлозия избухна в най-голямата рафинерия в Румъния

В района на рафинерията се издигат гъсти облаци черен дим

11:37 - 29.03.2024
Важно днес

Анкетна комисия за "Турски поток" поискаха ПП-ДБ

Министерството на енергетиката не може да отговори къде е картата

11:34 - 29.03.2024
Живот

Терапевтът ви не помага? Опитайте с кон

Конете помагат не само на нас, но и ние на тях

11:00 - 29.03.2024
Важно днес

Тагарев отрече да е бил "ябълката на раздора" в провалените преговори между ГЕРБ и ПП-ДБ

През последните седмици от ГЕРБ интензивно настояваха за смяната на военния министър при евентуалната ротация.

10:27 - 29.03.2024