На прага на лятото FUZETEA вдъхновява любителите на студения чай да отпразнуват своята индивидуалност и да прегърнат различията и противоречията, които ги правят такива, каквито са. Съчетал по неповторим начин, контрастният фюжън на чаените листа, плодовия вкус и билковите нотки, новият зелен чай с Ягода и Алое вера предизвиква хората да приветстват смелите комбинации във всички аспекти на живота.

Fuzetea “MADE OF FUSION” се състои от контрастиращо трио от нежен чай, освежаващ плодов вкус и ароматни билкови нотки, които осигуряват сензационен вкус и неповторимо изживяване за сетивата, като същевременно подаряват момент на спокойствие и релакс.

Fuzetea Зелен чай с Ягода и Алое вера вдъхновява моментите на активна почивка и жадуван релакс, които едновременно успокояват ума и освежават тялото.

„Истината е, че като хора, ние сме изпълнени с контрасти и противоречия. Като бранд, Fuzetea иска да отпразнува тази красива сложност, защото вярваме, че чрез фюжъна от контрасти се случват невероятни неща”, споделя Джордж Уин, старши директор Brand Strategy Tea в The Coca-Cola Company.

Твърдо вярваме, че съчетанието от сетивни преживявания и моменти на спокойствие и релаксация е от ключово значение за поддържането нa баланс и удоволствие от страна на хората. Ето защо ги призоваваме да отделят малко време, за да отпразнуват различията си и да прегърнат своите контрасти“, допълва той.

Съчетал уникален бленд от вкусове и аромати, Fuzetea съдържа само естествени подсладители, за да гарантира наслада без излишни калории и да отговаря на нарастващото потребителско търсене на продукти с намалена калоричност, без компромис със завладяващия вкус.

Чаените екстракти във Fuzetea се извличат от чаени листа със 100% устойчив произход от внимателно подбрани, сертифицирани по стандартите на Rainforest Alliance, ферми в най-добрите локации по света.

Новият FUZETEA Зелен чай с Ягода и Алое вера се предлага в 100% рециклируеми PET бутилки от 500 мл. и 1.5 л. и вече може да бъде открит в търговските обекти в цялата страна, като свежо допълнение към богатата гама от добре познати и обичани вкусове на бранда. Подробности за кампанията почитателите на FUZETEA могат да намерят на сайта на Coca-Cola България.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

всичко от деня

Автобус с деца катастрофира на АМ "Тракия"

Децата са от Сърбия и са се връщали от море