Дъщерята на Гуинет Полтроу - "момиче на Chanel", благословено от Карл Лагерфелд Снимка: © Getty Images

Вселената на привилегированите "непо-бебета" се увеличава с още едно забележително попълнение - Епъл Мартин, дъщеря на актрисата Гуинет Полтроу (самата тя дете на известни родители) и фронтмена на Coldplay Крис Мартин.

18-годишното момиче привлече вниманието на всички с дебюта си на Седмицата на модата в Париж, където тя гостува на първия ред при представянето на колекцията на Chanel за пролет/лято 2023.

Облечена в класически черно-бял костюм с минипола от модната къща, Епъл Мартин беше в компанията на актрисите Сейди Синк (Stranger Things) и Луси Бойнтън, съпруга на Рами Малек.

Появата ѝ на ревюто може да се окаже част от отдавна предначертан професионален път.

Модният журналист Дерек Бласбърг разказва в Instagram, че когато Епъл е на 4 години, родителите ѝ я запознават с легендарния моделиер Карл Лагерфелд, който "пророкува, че "един ден тя ще стане момиче на Chanel".

"Това се случи днес", пише Бласбърг, като споделя снимки на визията на Мартин.

Епъл е първородната дъщеря на Гуинет Полтроу от вече разпадналия се неин брак с музиканта Крис Мартин (двамата имат и 16-годишен син Моузес).

Когато тя се ражда през май 2004 г., и родителите ѝ са на върха на кариерата и славата си, а Епъл става едно от най-известните деца на знаменитости в онзи период.

Мартин често присъства в рекламни фотосесии и клипове на платформата Goop, през която Гуинет Полтроу продава козметика и различни уелнес продукти (с леко спорна репутация).

Колкото до останалите ѝ интереси - Епъл по-скоро е наследила страстта към музиката от баща си, отколкото актьорските заложби на майка си. Името ѝ се появява съавтор на песента на Coldplay "Let Somebody Go" от 2021 г., в която участва и Селена Гомес.

Въпреки че Епъл се появява често в социалните канали на Гуинет Полтроу, и двете държат личния ѝ живот далеч от медиите. За нея се знае, че е студентка в първи курс, но търсенето на университета и специалността, в която учи Епъл, са се превърнали в спорт за таблоидите.

Самата тя досега не се е занимавала с мода или с кино - но появата ѝ на ревюто на Chanel може да се окаже интересна първа стъпка.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Политика

Чехия разби руска мрежа за влияние на евроизборите и наложи санкции

Европейски политици са получавали пари от руски фондове за предизборните си кампании

12:35 - 28.03.2024
Важно днес

Кирил Петков: Няма да позволим регулаторите да се наредят на бърза ръка

Съпредседателят на ПП-ДБ Кирил Петков отговори задочно на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, който по-рано му предложи "да си решим регулаторите".

11:48 - 28.03.2024
Живот

Завръща ли се Слави Трифонов в bTV?

Риалити формат на "Шоуто на Слави" тръгва в bTV след 15 г. пауза

09:24 - 28.03.2024