Морета, планини, джаз фестивали, градски събития…пролетта и лятото ни очакват. Готови ли сте за тях? Настроихте ли се за обещаващо, постпандемично лято? Дадохте ли за рециклиране отеснелите дънки и тениски, които „са си супер“, но не сте носили от 6 сезона? Сбогувахте ли се с добрите стари кецове, с които изживяхте първите си три любови, но чиято подметка е само далечен спомен?

Ако още не сте, направете го. Разчистването на физическо и емоционално пространство е необходимо, за да дойдат новите неща, знаете. Новите трепети, новите дрехи, новите обувки.

Когато Паоло Нутини изпя “Hey, I put some new shoes on, and suddenly everything is right”, напипа много вярна струна. Оставете щъркелите и игликите. Първото пролетно излизане с нови обувки, първият обяд навън по къс ръкав, първото шофиране на отворен прозорец…това са истинските вестители на хубавите сезони. И твърде малко усещания могат да се сравнят с покоряването на градските улици с чисто нови обувки.

Ако не вярвате, отидете в Deichmann. Немската фирма с над стогодишна история е сред най-приятните шопинг дестинации, в които всеки бързо може да намери обувки по свой вкус и възможности. Дългогодишен пазарен лидер на европейския пазар, Deichmann работят с топ брандовете за спортни обувки, сред които FILA, Nike, adidas, PUMA, Skechers и др. Разнообразието в магазините им и онлайн е огромно и човек лесно може да се изгуби в него, ако не знае точно какво търси. Но да се изгуби така, както би се изгубил в Барселона, нали разбирате? Изгубване, което желаем.

Пробване на обувки в магазин Deichmann

В опита ни да се спрем на съвършените кецове, с които да посрещнем предстоящите пролетни празници, си паднахме по няколко чифта, които са достойни едновременно, за да ги разходите до тенис корта, за най-традиционния великденски обяд с фамилията и за всяка градска парти вечеринка.

Тези „пуми“, например, със супер модерния лимоненожълт акцент, няма как да не влязат в класацията на „Топ 10 спортни обувки за Вашия динамичен фешън пролет/лято сезон 2022“.
Кецове Puma закачени на оградата на тенис корт - Deichmann

За мъжете харесахме зелените и класическите „адидаски“, които също може да намерите в магазините на Deichmann, и то на съвсем достъпна цена. Идеални са, както в комбинация с риза с навити ръкави, така и с лежерен т-шърт.
Кецове adidas закачени на оградата на тенис корт - Deichmann

А FILA в розово, сиво и бяло? Каква по-добра обувка за дълга, черна рокля, с която да отидем на следващия концерт в Маймунарника или на черно фрапе на Шишман? Е, може би има.
 маратонки Fila- Deichmann

Друг мъжки модел, който грабна окото ни са класическите бели "адидаски". С едно изключение - цветовете по линиите. Свежо допълнение, придаващо по-модерен вид.
Кецове adidas бели - Deichmann

И докато все още сме на цвета - бялата FILA с дебела подметка. С гащеризон и шапка с периферия. Чао, чао, грейки и шалове. New love is coming.
бели кецове Fila - Deichmann

Разбира се, кецовете, които виждате, са само малка част от онези, които ще намерите в сайта или в магазините на Deichmann.

Кецове nike, adidas, bench, бели - Deichmann

Предложенията сe простират по оста на всички вкусове: от най-консервативните, непризнаващи цветове извън черното и бялото, до най-екстравагантните привърженици на дивите цветове и интересните модели.

А вие от кои сте? Направете своя избор в Deichmann и нека лятото ни да започне.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Важно днес

Хърватският президент скочи в собствения си капан. Получи забрана да е премиер

Зоран Миланович отказа да напусне поста си, за да участва в кампанията

16:47 - 19.04.2024