Това лято има всички предпоставки да е по-различно от обикновено, а София да ни задържи за по-дълго при себе си.  

Затова и организаторите на Mood for food решиха да преместят ежегодното стрийт фууд парти от Пловдив в София под името Restart Life Fest. Двудневното събитие ще се проведе на 3 и 4 юли 2020г на стадион „Юнак“. 

На 3 юли DJ Funkster ще открие програмата с музика, а всички които искат да закрият седмицата подобаващо могат да  го направят с вкусни street food предложения, майсторски коктейли и студена крафт бира. 

Вечерта има и културна програма - „Пощенска кутия за приказки“ и премиерното представяне на книгата „Петък точно в пет“ на Китодар Тодоров. Следа гвоздеят на програмата - лайв концертът на So Called Crew! 

Съботата ще започне със знаковото шкембе на Grindhouse точно в 11. Музиката ще е от DJ Skill, а в програмата е джага турнирът,залогът, в който ще е ". 

Следва предизвикателство номер 2 - надяждането с люто, организирано от Chilli Hills, които обещават да покажат, че дори и мъжете могат да плачат. 

Съботната вечер е класика - лайв концерти на българските легенди P.I.F. и Ostava. 

Фестивалът ще се проведе според всички мерки за сигурност и на място ще бъдат допускани хора до запълване на максималната бройка за локацията, препоръчана от Министерството на здравеопазването, казват организаторите. 

Билети ще се продават на място като стойността на еднократния билет ще бъде 15лв, а на билет за посещение през двата дни – 20 лв. За децата до 7-годишна възраст входът е свободен, а организаторите са подготвили интерактивен и забавен детски кът. 

Така че, гответе се за Restart! Повече подробности и информация фестивала ще откриете във Facebook събитието

Прочети