Дженифър Анистън стана детска писателка Снимка: © Getty Images

Вдъхновена от любимото си куче, Дженифър Анистън вече е и детска писателка.

Звездата от „Приятели“ е сключила договор за четири книги с издателство "HarperCollins" и анимационното студио Invisible Studio за поредица от творби с анимационното куче Клайдео. Анистън черпи вдъхновение от собствения си домашен любимец Клайд, когото преди време спаси от улицата.

Очаква се първата книга, озаглавена „Clydeo Takes a Bite Out of Life“ (Клайдео отхапва от живота), да излезе на 1 октомври.

"Клайдео не обича да кара сърф като чичо си. Той не обича да рисува със завързани очи като братовчед си. А копаенето на кости на динозаври като леля му определено не е неговото занимание. Клайдео опитва всичко, което му хрумне, но нищо не успява да накара света му да заблести. Дали Клайдео някога ще намери това, което обича да прави най-много?", гласи част от резюмето ѝ на сайта на Amazon.

Associated Press открехва частично "вратата" към сюжета, пояснявайки, че във фокуса на книгата ще бъде откритието на Клайдео, че е талантлив готвач.

„Не бих могла да бъда по-развълнувана да отведа Клайдео и неговите истории в издателството, където, надявам се, той ще вдъхнови както децата, така и любителите на кучета с очарователното си пътешествие, за да открие истинската си страст“, казва Анистън в изявление.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Важно днес

Евакуираха дом за възрастни хора заради пожарите в ямболското село Воден

Пожарникари и доброволци продължават борбата с пожарите

17:43 - 17.07.2024
Политика

Първи тест за евродепутатите от България. Кой как гласува в резолюцията за Украйна?

Пълна промяна при Елена Йончева, БСП отказа да гласува помощ за Киев

17:21 - 17.07.2024