"Гласът на България" обяви кои ще са новите водещи Снимка: © bTV

Актьорите Владимир Зомбори и Боряна Братоева ще са новите водещи на "Гласът на България". Това разкриха от bTV за следващия 11-и сезон на музикалния формат, който ще започне да се излъчва тази есен.

Новата двойка ще замени Иван Тише, който водеше предаването през последните три сезона.

Роденият в Пловдив Владимир Зомбори завършва НАТФИЗ „Кръстю Сарафов“ със специалност „Актьорско майсторство за драматичен театър“ през 2011 г. Неговите състуденти са Дария Симеонова, Христо Пъдев, Ивайло Ненов, Лили Гелева, Иво Аръков и други. Той има множество роли в театъра, както и в киното. Зрителите на сериала "Вина" на БНТ го познават и като героя Филип.

В миналото Зомбори е участвал в първия сезон на музикалното риалити "Х Фактор България“, където е първият отпаднал финалист. Наскоро той спечели и последния сезон на "Като две капки вода".

Боряна Братоева също е възпитаник на НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов“, където завършва актьорство за драматичен театър в класа на проф. Маргарита Младенова. Тя е добре известна с ролите си в редица български сериали, сред които "Седем часа разлика" и "Съни бийч".

"С Влади сме приятели от години и се радвам, че именно сцената на „Гласът на България“ е първата, която ни събира професионално. Двамата сме много различни като темперамент и мисля, че се допълваме чудесно в новата си роля", споделя Братоева за новото начинание.

Снимките на музикалния формат вече са започнали. И този сезон професионалните треньори ще са четирима. Това са Иван Лечев, Дара, Мария Илиева и Графа.

Изпълнителят Миро няма да участва в новия сезон, въпреки че участник от неговия отбор спечели предходното издание на "Гласът на България". Във видео в социалните мрежи той обясни причината за това, като разказа, че е имал предложение да се включи в 11-ия сезон, но то не го е "устройвало".

"Изключителният ми юридически съветник и екипът му, постигнаха договорът ми с bTV да е екслузивно и само за отминалия 10-и юбилеен сезон на "Гласът на България". Аз имах бутиков договор за първата кръгла годишнина на световния формат "Гласът" в България, с което ангажиментът ми към медията автоматично отпада", каза Миро.

Певецът потвърди, че bTV са инициирали разговори с него за 11-и сезон.

"Предложението, което bTV ми отправи, не ме устройваше. Контрапредложението, която аз им отправих, пък не устройваше тях. Това е, честен бизнес. С топли чувства към екипа на bTV се надявам да имате хубав сезон и да не съм засегнал достойнството на никой", допълва той.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Важно днес

Супертайфун отне живота на поне двама в Китай. Ранени са над 90 души

"Яги" е вторият най-мощен тропически циклон в света през 2024 г. досега

09:37 - 07.09.2024