Huawei представи първия си златен смарт часовник от 18-каратово злато Снимка: © Huawei

Huawei продължава да обединява технологиите и модата и следващата перла в короната на технологичния гигант е неговият първи златен смарт часовник - Huawei Watch Ultimate Gold Edition. Устройството, за чиято изработка е използвано 18-каратово злато, беше представено на събитие на компанията в Барселона в присъствието на олимпийския шампион Мо Фара.

Часовникът се предлага със златен безел и златно покритие, както и златна PVD титаниева каишка. Луксозно изделие се отличава с водоустойчивост до ниво на потапяне от близо 100 метра, режим Expedition Mode и двуседмичен живот на батерията. Златният смарт часовник ще се предлага на цена от 2999 евро, като крайната му цена и датата на пускане на българския пазар все още не са ясни.

Huawei обяви пускането и на най-новата си серия смарт часовници - Huawei Watch GT 4, която въвежда усъвършенствани модни характеристики с мощни здравни и фитнес функционалности.

За българския пазар серията Huawei Watch GT 4 ще включва три варианта с диаметър 46мм, предназначени предимно за кавалерите, и още три, с диаметър 41мм, ориентирани към дамската аудитория. Те ще се предлагат в комплект с най-новите безжични слушалки HUAWEI FreeBuds SE 2.

HUAWEI WATCH GT 4 46 мм се характеризира с октагонален дизайн на корпуса, излъчващ сила и здравина. Той ще се предлага в класическо черно, с черна каишка от ергономичен флуороеластомер, на препоръчителна цена от 499 лева.

В серията е и зеленият Rainforest Green GMT, чиято текстилно-силиконова каишка е изработена от рециклирани материали, а корпусът е с двуцветен пръстен, специално разработен за тези, които активно следят времето в две часови зони. Неговата препоръчителна цена е 539 лева.

Другият вариант е класически бизнес модел със стоманена интегрирана гривна, който се предлага на цена от 699 лева.

За дамите опциите са подчертано олекотени и елегантни и също идват в комплект с FreeBuds SE 2. Единият избор е с класическа каишка от бяла кожа на цена 499 лв. Друг вариант е с миланезе верижката в цвят Light Gold на цена 599 лв. А третата опция е двуцветната Piano Key гривна, в дизайн, вдъхновен от класическите бижута, с препоръчителна цена 799 лв.

Новите модели са съвместими с iOS и Android устройства и имат особено дълъг живот на батерията - до 14 дни (за 46-милиметровите) и до 7 дни (за 41-милиметровите варианти). Всички каишки и верижки са с универсално окачване и могат да се сменят при желание.

Серията идва с усъвършенствани като точност и функции технологии за следене на здравето, сред които калкулатор на калории Stay Fit и нови функции за следене на респираторното здраве, с фокус върху качеството на съня и аномалии в дишането по време на сън. Колекцията от спортове, които можете да следите, също е обогатена и вече включва футбол и дори електронни спортове.

До 1 октомври 2023 г. клиентите ще могат да поръчат черния и зеления HUAWEI Watch GT 4 46 мм, както Watch GT 4 41мм с бяла кожена каишка и миланезе версията в Light Gold.

До 15 октомври 2023 г. ще могат да се правят поръчки за HUAWEI Watch GT 4 46 мм с класическа интегрирана стоманена гривна, както и HUAWEI Watch GT 4 41 мм със стоманена верижка със златисти елементи.

Офертите за тези смарт часовници вече са налични за партньорската мрежа на Huawei България, която включва А1, Виваком, Yettel, Технополис, Зора и избрани партньори на дистрибутора Polycomp.

Към комплектите с новите смарт часовници се предлагат и Bluetooth слушалките Huawei FreeBuds SE 2, които са с 10мм динамичен драйвер и поддържат шумопотискане при разговори. Те разполагат с бързо зареждане и възпроизвеждане на музика до 9 часа с едно зареждане.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Живот

Училище за русалки: Петя, която превръща приказката в реалност

Въпрос към момичетата: Колко от вас като деца са мечтали да станат русалки? 

18:30 - 28.04.2024
Важно днес

Петков: Пеевски държи влиянието в прокуратурата и службите, а Борисов - гласовете, за да няма реформа

Според Петков преговори след изборите са възможни само ако Борисов се "разкачи" от Пеевски

18:18 - 28.04.2024
галерия

Tenniscore - новата модна тенденция, вдъхновена от Зендея и "Challengers"

Външният вид на tenniscore включва смесица от традиционни тенис стилове с елементи от тихия лукс

17:45 - 28.04.2024
Технологии

Apple обмисля важно решение за следващия си iPhone: как да вкара изкуствен интелект

Технологичният гигант обаче вече има конкуренция на пазара по този въпрос

16:53 - 28.04.2024
Важно днес

Илхан Андай: Елена Йончева е ефектен трансфер за ДПС, но тя е бомба със закъснител

Според журналиста Илхан Андай номинацията на Йончева не е най-доброто, но е необходимото за ДПС

16:10 - 28.04.2024
Живот

Волейбол под Айфеловата кула и коне във Версай. Париж вече се подготвя за Олимпийските игри

Само на няколко метра от Айфеловата кула вече се строи временен стадион за плажен волейбол

14:45 - 28.04.2024
Важно днес

Борисов: Мои противници на тези избори не са ПП-ДБ, а "Възраждане" и БСП

Борисов е готов ГЕРБ да управлява, но с "наши премиери и министри"

12:20 - 28.04.2024
Важно днес

Журналисти са арестувани в Русия заради сътрудничество с екипа на Навални

Двамата журналисти са обвинени в "екстремизъм"

11:30 - 28.04.2024
Важно днес

Турция не отказа среща по темата "Боташ" и поиска сътрудничеството с "Булгаргаз" да продължи

Турция засега не показва готовност за прекратяване на споразумението с "Булгаргаз"

09:46 - 28.04.2024