Кейт Уинслет окуражи млада журналистка и стана хит в интернет: "Това ще е най-невероятното интервю" Снимка: © Twitter

Кейт Уинслет е холивудска мегазвезда и наскоро показа какво всъщност означава това. Трогателен момент, в който актрисата окуражава млада журналистка, се превърна в истински хит в социалните мрежи.

Тийнейджърката Марта е на път да проведе първото си интервю, а нейн събеседник е именно звездата от филмите "Аватар" и "Титаник". Това, което за нея може да бъде едно изключително стресиращо преживяване, се превръща в "най-невероятното интервю", което вероятно ще помни дълго време.

Разговорът между Марта и Уинслет е за германската обществена телевизия ZDF и е излъчено в програмата "logo!", в която медията представя новини и събития за детска аудитория. Младата журналистка започва интервюто, като разкрива, че никога преди не е взимала такова от знаменитост.

А веднага щом разбира това, Уинслет решава бързо да разчупи леда.

"Правиш го за първи път? Добре, ами познай какво? Когато направим това интервю, то ще бъде най-невероятното интервю в историята. И знаеш ли защо? Защото ние решихме, че ще бъде такова. Точно сега решихме - аз и ти, че това ще бъде едно наистина фантастично интервю", казва актрисата на по-младия си събеседник.

След което окуражителните ѝ думи продължават: "Можеш да ме попиташ каквото искаш и не се страхувай. Всичко ще бъде невероятно, ще се справиш. Добре, нека го направим!".

Останалата част от интервюто преминава безпроблемно. Марта задава всички въпроси, които има, а накрая си прави селфи с актрисата.

Видеоклипът с думите на Уинслет стана вайръл в социалните медии, като за по-малко от 24 часа броят на гледанията само в Twitter надхвърли 1 милион. Редица потребители похвалиха холивудската звезда и посочиха, че тя е истински модел за подражание.

"Това ме кара да я обичам много. Какъв мил и осъзнат човек", пише един потребител, а друг добавя "не бих могъл да я обичам повече!".

От ZDF написаха в профила си в Twitter, че "да си дете журналист не е лесна работа, особено когато трябва да интервюираш световна звезда на английски език!"

"Чудесно е, когато тази световна звезда може да вдъхне кураж както Кейт Уинслет", пише медията.

Актрисата в момента продължава своите изяви в медиите като част от рекламата за най-новия филм с нейно участие - "Аватар: Пътят на водата", който беше номиниран за най-добър филм на наградите "Златен глобус".


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Важно днес

Служебният кабинет смени Вяра Тодева и още пет областни управители

Част от новите са от банката кадри на ГЕРБ

18:08 - 26.04.2024
Важно днес

Мащабни промени в движението в центъра на София предложиха от ПП-ДБ и "Спаси София"

Планира се ул. „Фритьоф Нансен“ да стане двупосочна

14:32 - 26.04.2024