Джъстин Тимбърлейк е арестуван за шофиране в нетрезво състояние Снимка: © Getty Images

Поп певецът Джъстин Тимбърлейк е арестуван в Ню Йорк за шофиране в нетрезво състояние. Това съобщават няколко американски медии, сред които и CNN.

Задържането е станало в понеделник вечерта край Саг Харбър - малко селище, разположено в източната част на Лонг Айланд. По данни на полицията 43-годишният изпълнител към момента все още е в полицейския арест и ще се яви пред съда във вторник.

Според източници на CNN Тимбърлейк е напуснал своя хотел в района малко преди да бъде арестуван. Звездата има планирани два концерта в Чикаго този уикенд и още две участия в Ню Йорк следващата седмица. Те са част от световното му турне "The Forget Tomorrow World Tour".

Засега никой от екипа на Тимбърлейк не е коментирал случая. Това е първият арест на звездата.

Тимбърлейк придоби огромна популярност като член на момчешката група NYSNC в края на 90-те и началото на 2000-те години, а през 2002 г. започва самостоятелна кариера. Първият му албум, "Justified", е продаден в милиони копия и включва огромните хитове "Cry Me A River" и "Rock Your Body".

Той е носител на 10 награди "Грами", четири награди "Еми" и на множество музикални награди на "Билборд" и MTV.

През уикенда той отпразнува Деня на бащата, като сподели публикация в Instagram с двамата си сина.

"Моите два най-големи подаръка. Всеки ден научавам повече за себе си само защото и двамата ме избрахте да бъда ваш татко. Винаги ще бъда до вас във вашите върхове и долини... за да ви издигам и да ви показвам колко високо можете да изкачите този живот и да ви вдигам, когато паднете", пише звездата.

43-годишният Тимбърлейк е женен за продуцентката и актриса Джесика Бийл. Двамата сключиха брак през 2012 г. и са родители на 9-годишния Сайлъс и 3-годишния Финиъс.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Важно днес

Супертайфун отне живота на поне двама в Китай. Ранени са над 90 души

"Яги" е вторият най-мощен тропически циклон в света през 2024 г. досега

09:37 - 07.09.2024