Макар официалният старт на лятото да е на 21-ви юни, подготовката за него трябва да започне от по-рано. И нямаме предвид само резервацията за ферибота до Корфу. Горещината, влагата и жарките лъчи не са първи приятели на кожата. Лицето има нужда от специално внимание.

Един от най-трудните моменти в ритуала за грижа е изборът на фон дьо тен. След като сме свикнали с добрата му покривност и издръжливост през по-хладните месеци, с идването на лятото вече може да ни се струва тежък и неприятен за нанасяне.

Три са ключовите фактора, които трябва да следваме, когато търсим правилната формула за новия сезон.

На първо място – устойчивост. Колкото и да обичаме топлото време, то води със себе си повече изпотяване, замърсяване на лицето, запушване на порите и зачервяване.

Освен това фон дьо тенът, който ползваме ежедневно, трябва да е ефирен и лек, да не пречи на кожата да диша. С това обаче идва проблемът за добрата покривност – вторият важен елемент. Често по-леките формули не успяват да се нанесат добре и да прикрият леките несъвършенства, които не искаме да виждаме.

И не на последно място – задължителната слънцезащита. Дори да прекарвате дните си в града и в офиса, слънцето е безмилостно и кожата трябва да е подготвена. Слънцето е най-прекият път към бръчките и към неприятните пигментни петна.

И трите фактора за перфектния фон дьо тен за лятото намираме в любимата марка на милиони жени в цял свят – Lancôme.

Това лято легендарният им продукт Teint Idole се завръща с подобрена формула, която отговаря на нуждите на всяко лице. Приложена е иновативната технология Airwear Technology, чрез която се постига лека и нежна консистентност на продукта. Това позволява на кожата да остане свободна и да няма ефекта на маска. В същото време Teint Idole Ultra Wear осигурява 24-часово матово покритие, устойчиво на изпотяване, замърсяване, влага, слънце и студ.

За да са сигурни в ползите на своя фон дьо тен, създателите му го тестват в реалния живот и при екстремни условия. Резултатите са категорични - формула не се размазва и остава матирана по време на 7-дневен тест за влага и изпотяване с 30 жени в хамам, 33 жени в сауна и 196 спортни тренировки.

Най-фината консистенция на Teint Idole Ultra Wear до момента дава възможност на жените да се чувстват добре в кожата си при всякакви условия в ежедневието си. Продуктът се адаптира към нуждите ѝ. Независимо дали тя е склонна към акне, мазна, чувствителна или суха, фон дьо тенът остава с матов завършек, прикрива порите, а същевременно придава изключително свеж и естествен вид.

Заслуга за това имат обновените съставки, резултат на дългогодишни проучвания и иновации.

Зад Teint Idole Ultra Wear стоят 26 години научни изследвания, 14 проучвания и 11 години разработки.

Фон дьо тенът е обогатен с 81% серум за грижа за кожата, защита в градската среда и така важния слъцезащитен фактор - SPF 35. Формулата се допълва от хиалуронова киселина, моринга, витамин Е и пребиотици, за да осигури трайна хидратация, ефект срещу замърсяването и защита на кожната бариера.

Експертите на Lancôme взимат предвид и обратна връзка за Teint Idole Ultra Wear от самите потребители - 96% от тях казват, че имат цялостна дълготрайна удовлетвореност от продукта. 94% от участниците потвърждават 24-часовото покритие, а 91% споделят, че цветът не се окислява и не потъмнява, не става сивкав и мътен. Над 90% описват фон дьо тена като лек при нанасяне и безтегловен върху кожата. Сред другите му качества са, че минимизира несъвършенства и уеднаквява тена.

Наред с грижата за красотата, козметичната компания дава своя принос и в опазването на околната среда. Teint Idole Ultra Wear се предлага в елегантен, 100% рециклируем флакон със съдържание на 25% рециклирано стъкло.

С лансирането на новия продукт Lancôme си поставя за цел не просто да даде на дамите качествен и ефективен фон дьо тен, а да им осигури цялостно луксозно преживяване при всяко нанасяне на грима. А това е усещане, което си заслужава.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Важно днес

За първи път Делян Пеевски ще води листата на ДПС в Кърджали

Джевдет Чакъров може да води листата за евродепутати на Движението

12:04 - 06.05.2024
Живот

Рап битката между Дрейк и Кендрик Ламар - обиди, педофилия и тайни деца

Музикалните издания Billboard и Rolling Stone я обявиха за Гражданската война на рапа

10:16 - 06.05.2024
Спорт

Изненадваща победа за Ландо Норис в Гран при на Маями във Формула 1

Въпреки че не спечели състезанието Верстапен увеличи преднината си в шампионата пред своя съотборник Серхио Перес

09:21 - 06.05.2024