Кание с Ким Кардашиян в сватбена рокля и отритнатите DaBaby и Мерилин Менсън за специален концерт в Чикаго Снимка: © Getty Images

Третият концерт, с който Кание Уест представя новия си албум “DONDA”, е включвал епизод, в който рапърът напуска сцената хванат за ръка с бившата си съпруга Ким Кардашиян, облечена в сватбена рокля. Това обаче е само малка част от представлението, което Кание представи на сцената на Soldier Field в Чикаго.

Освен бившата си съпруга, Кание беше поканил и Мерилин Менсън и DaBaby, които напоследък станаха обект на критика в медиите. Срещу Менсън има повдигнати обвинения за изнасилване и насилие от жени, които той отрича. В същото време рапърът DaBaby беше част от скандал, предизвикан от хомофобски изказвания, за които впоследствие се извини.

Част от декора на концерта беше реплика на дома от детството на Кание. Накрая на концерта пък той се е появил на сцената подпален. След това е посрещнат от булка, която е имала воал на лицето си.

По-късно се разбра, че това е Ким Кардашиян Уест, която подаде документи за развот с Кание Уест през февруари. Коя е жената в сватбена рокля на концерта стана ясно от стори в Instagram на Кайл Дженър, а Уест и Кардашиян са напуснали мястото на концерта хванати за ръце.

Това е бил третият концерт около новия албум на Кание Уест, след двете “партита” в Атланта на 22 юли и 5 август. Албумът е посветен на майката на рапъра Донда Уест, като трябваше да излезе на 23 юли, но все още не е пуснат официално. Засега очакванията са албумът да се появи на 3 септември.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Важно днес

Петьо Петров - Еврото е в "близка на нас страна", според СДВР

Любена Павлова е "свързващото звено" на групите на Еврото и Нотариуса

09:15 - 22.02.2024
Важно днес

Протест в София след освобождаването на шофьора, убил 15-годишния Филип

37-годишният Петър Тодоров беше пуснат от съда под домашен арест

18:16 - 21.02.2024
Живот

Майкъл Сера ли се оказа създателят на CeraVe? Супербоул разкри загадката

„О, не знаехте ли? Истината се крие пред очите. Аз съм CeraVe“

16:50 - 21.02.2024
Важно днес

Прокурор и следовател отричат познанство с Нотариуса, не знаели и за клуба за магистрати

Радослав Димов и Ясен Тодоров сами поискаха да бъде изслушани по случая

16:38 - 21.02.2024
Важно днес

Почиташ паметта на Навални - привикват те за военна служба

Москва е разпоредила идентифициране на всички, който отдават почит на опозиционера след смъртта му

15:02 - 21.02.2024