Като от хорър филм: Втора жертва на насилника от Сливен проговори Снимка: © Screenshot, bTV

Още една от жертвите на насилника от Сливен изяви смелостта да разкаже в ефира на bTV случилото се с нея, което включва страховити факти като рязане с ножове, заплахи и побой.

След разкритията на 19-годишно момиче, което каза, че е било насилванo близо година от 55-годишния мъж, жена разказа, че е била отвлечена в дома на същия насилник. Тя вече е дала показания в полицията.

Жената среща насилника пред медицински център, докато чака за преглед при лекар. Той се опитва да я успокои и ѝ казва, че всичко ще е наред. Тя му се доверява, отиват в дома му, той я заключва и започва гавра и побой.

"Той каквото кажеше, аз това правех, защото нямах друг избор. Беше ме порязал - ето тук, на гърлото, с нож. Защото не бях съгласна, че ме е отвлякъл, не исках да съм с него", казва 23-годишната жена.

Той я реже с нож и по врата, по ръката.

"Като не исках да ям, пак ме биеше, викаше: "Ти нарочно не искаш да се храниш, да умреш и да ме вкарат до живот."

Намерих един телефон, с който да се свържа с полицията, ама той ме хвана и ме би. Където свареше, там удряше. Постоянно носеше пистолет със себе си", разказва още тя.

Докато е отвлечена и е в дома на похитителя, там е заключена и друга жертва.

"Даде ни една кофа да се изхождаме и аз казах на момичето: "Помогни ми, той ме отвлече, но тя ми каза, че е в същото положение – и нея също я изнудва", разказва жената.

Другото момиче е на 19 години и сутринта разказа през bTV какво се е случило:

„Нашата първа среща беше до Трета поликлиника, до болницата. Моят приятел ни запозна с него. На другия ден в междучасието той беше пред училището. Отидохме до тях, за да вземем някакви неща и оттам тръгна целият стрес. Той си извади пистолета, каза, че е убил полицай, че е лежал смъртна присъда и не го интересува абсолютно нищо и поиска да правим секс“, разказва потърпевшата.

„С всяка следваща среща той ме изнудваше с клипове и голи снимки – че ще ги качи и разпространи в моето училище, до работата на мама и че ще убие брат ми. Заради това и не отидох в полицията. Притеснявах се и че ако не влезе в затвора за години, ще бъде опасно за нас“, казва още тя.

Момичето е насилвано многократно. Мъжът я чака до училище, следи не само нея, но и семейството ѝ. Знае къде работи майка ѝ, и когато я няма, отива в дома им. Заплашва, че ако каже в полицията, ще убие брат ѝ.

Насилието започва да се отразява емоционално и поведенческите на момичето: успехът в училище се разваля, тя се затваря, отказва да говори с близките си. Това кара майка ѝ да инсталира камера в жилището, на която вижда как в дома им идва мъж и се гаври с дъщеря ѝ.

Мъжът остава в ареста с обвинения за блудство и изнасилване. За тези обвинения може да получи затвор между 2 и 8 години.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Важно днес

На път за празниците: транспортна стачка блокира Гърция на 1 май

Няма да се движат кораби, фериботи, влакове и градски транспорт

12:10 - 30.04.2024
Важно днес

Съдът пусна под домашен арест Габриела Славова, обвинена в убийството на съпруга си Пейо Пеев

Габриела Славова пак излиза под домашен арест

11:21 - 30.04.2024
Важно днес

Душана Здравкова припомни случай от 2008 г. в ГЕРБ., който прилича на скандала "Корал"

Тогава има жалба в съда, но е оставена без разглеждане, а прокуратурата не реагира

11:14 - 30.04.2024
Важно днес

Днес изтича срокът за подаване на данъчни декларации. Най-важните стъпки при попълване

Последен ден за подаване на данъчни декларации за физическите лица

10:26 - 30.04.2024
Важно днес

Четирима убити и десетки ранени след руски атаки в Одеса и Харков

Няколко жилищни сгради и гражданска инфраструктура са повредени.

07:20 - 30.04.2024