Когато грижата за нас е и грижа за природата Снимка: © Serdika Center Expo

Замисляли ли сте се как шампоанът, който използвате или дрехите, които носите, влияят върху околната среда? Навиците ни като потребители имат пряко въздействие върху нас самите, но и върху природата. Днес можем лесно да изберем качество за себе си и същевременно с това да живеем целесъобразно, тъй като много компании създават иновативни и устойчиви продукти с грижа за природата.

От 24 до 26 февруари имаме възможност да се срещнем именно с отговорни към околната среда брандове, събрани на едно място в сърцето на столицата – Сердика Център, който се утвърди като организатор на едни от най-интересните събития в своя сектор. Те ще предложат на своите посетители специална селекция от брандове по време на Sustainable Living Expo – събитие за компании и хора, прегърнали каузата за устойчив начин на живот.

Всеки ден от 24 до 26 февруари между 12:00 и 20:00 часа на изложението можем да се срещнем с брандове в категории като мебели и аксесоари за дома с устойчив дизайн, натурална козметика и грижа за здравето, аксесоари, дрехи, напитки, дори и аксесоари и лакомства за домашни любимци.

Уют у дома

По време на Sustainable Living Expo ще можем да се насладим на разнообразие от български премиум брандове продукти и аксесоари за дома. Марките Estrella Marina и Shulka ще предложат красив текстил и кърпи в бохо стил от 100% памук с високо качество.

OurHood

Чрез своите продукти Designitsa ще вдъхновят посетителите на изложението с много идеи за един по-устойчив дом и начин на живот, а OURHOOD ще ни запознаят със своята селекция мебели от масив и аксесоари за дома от български автори.

На изложението ще присъстват още и LoftArt Home Décor - български бранд, който предлага ръчно изработени продукти от изцяло натурални и устойчиви материали като соев и кокосов восък, дърво, порцелан и цимент. А за да блести домът ни с целия си блясък, ще можем да се насладим на магичната керамика на Pottery and Poetry, които ще представят новата си пролетна колекция по време на Sustainable Living Expo.

Грижа и стил за всички у дома

Независимо дали търсите козметика, бижута или аксесоари за домашния си любимец, ще можете да откриете всичко това на Sustainable Living Expo. Своите продукти за натурална грижа за кожата ще представят българската марка Mazillo. В своето портфолио те залагат на иновативни формули, водени от природата и подкрепени от науката. Ако за вас пък е важно козметиката, която използвате, да е без пластмаса и животински съставки и да не е тествана върху животни, по време на изложението ще намерите съмишленик в лицето на Plastic Free Life.

Mazzilo

Amate Naturals също влагат иновация в своята натурална козметика, като следват идеята, че композицията на продуктите за кожа не трябва да е задължително сложна, за да бъде работеща. Ако искате да се пренесете по-близо до морето, ще можете да се срещнете и с Greek Philosophy – талантливи гръцки дизайнери, които създават бижута, вдъхновени от магията на Гърция.

Сердика Център знаят, че качественото облекло за бебета винаги е приортет за родителите, затова сред изложителите на Sustainable Living Expo ще бъдат Bebeshore – дрехи от органичен и 100% естествен памук за най-малките членове на семейството. А ако искате да поглезите и домашния си любимец, Dogalicious ще предложат натурално ръчно приготвени дехидратирани лакомства и красиви аксесоари.

Изкушения за небцето

Устойчив начин на живот можем да водим и чрез това, което консумираме. Затова на Sustainable Living Expo ще видим и едни от най-обичаните български брандове за здравословни храни и напитки. Добре познатите със своите малинови вина Trastena ще бъдат в Сердика Център за събитието, където ще можем да закупим от най-новите им плодови изкушения. С мисията да направят планетата по-здрава чрез компенсиране на въглероден диоксид са и иновативният бранд Zero Wave, които също ще присъстват на изложението със своите истински веган крекери.

Освен да се насладим на качествени продукти, Sustainable Living Expo е и възможност да подкрепим малки и средни бизнеси, които създават истински, натурални и устойчиви продукти. Повече информация ще намерите във Facebook страницата на събитието.

Sustainable Living Expo ви очаква, за да ви убеди, че грижата за нас самите и грижата за природата могат да вървят ръка за ръка.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Важно днес

Служебният кабинет смени Вяра Тодева и още пет областни управители

Част от новите са от банката кадри на ГЕРБ

18:08 - 26.04.2024
Важно днес

Мащабни промени в движението в центъра на София предложиха от ПП-ДБ и "Спаси София"

Планира се ул. „Фритьоф Нансен“ да стане двупосочна

14:32 - 26.04.2024