Организаторите на „Коледен парк София“ канят столичани от 4-ти до 30 декември на площад "Славейков", където могат да отброят дружно дните до празника и да споделят чудния коледен дух.

На емблематичния площад ще има открита музикална сцена, коледна гора, зона за храна и напитки, шопинг зона от дървени къщички с произведенията на най-талантливите творци, фермерски продукти от български производители и много други приятни изненади за деца и възрастни.

Коледен парк София, Площад Славейков - коледен базар 2022

Организатор на събитието е екипът на Mish Mash Fest, един от най-популярните и успешни крафт базари в България, с над 7-годишна история и 60 издания. Фестивалът се провежда със съдействие на Столична община, Пазари „Запад“ и Район "Средец".

В традицията на събитието на фокус винаги са независимите автори и дизайнери, добрата организация и празничното настроение.

На фестивала ще се изявят детски и младежки хорови и музикални формации, както и утвърдени имена от българската джаз, етно, госпъл и поп музикална сцена. Ще има дори и "стенд-ъп" комедия и театрални представления.

За всички желаещи да запазят спомена на разположение ще е специален фотокорнер.

Коледната гора ще се състои от живи елхички от "Коледна елхичка", които после ще бъдат върнати за доотглеждане в разсадника организацията на ул. Витошко лале, така че догодина да може отново да ни радват.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Живот

Между Велики Преслав и Челе ди Булгерия в Италия - 23-ма мотористи сбъдват една мечта

Членовете на IMRG ще предадат специално послание между двата побратимени града

11:22 - 22.06.2024
Важно днес

Кметът на "Илинден" Емил Бранчевски е отстранен

Всички участия следва да се прекратят с началото на мандата

09:02 - 22.06.2024
Бизнес

"Оземпик" вдигна продажбите на по-малък размери дрехи и вече променя модната индустрия

Загубата на тегло кара все повече американци да обновяват гардероба си

08:59 - 22.06.2024