Колко хубаво е да си жена Снимка: © Магазини dm България

Високи токчета или кецове, ефирна рокля или широки дънки, всяка жена може да изглежда както си пожелае, стига да се чувства добре в кожата си. Светът на половината човечество е толкова пъстър - от ставането сутрин с грижата за себе си, през ежедневните задачи у дома или на работа, до времето за хоби и личното пространство.

Жените нямаме и две еднакви минути и в това е чарът да си “нежният пол”. Обичаме да правим няколко неща едновременно, защото го можем. Дали ще приковаваме погледите с блестяща визия или ще изненадваме с добри идеи – важното е винаги да владеем момента. Е, понякога използваме и дребните си трикове, за да спасяваме положението. Никой не ни се сърди, ако объркаме посоката. Винаги можем да се оправдаем защо ще закъснеем „само“ 5 минути.

Жените обаче често пренебрегваме себе си. Докато влизаме в различни роли – на майка, съпруга, шеф, служител, приятел, пропускаме да се погрижим за себе си.

Мъжете рядко се отказват от неделния футбол или бирата с приятели. Докато ние сме меки и компромисни, най-често със самите себе си.

Истината е, че за да са щастливи всички около нас, трябва първо да осигурим собственото си добро състояние – физически, психически и емоционално. Както в инструктажа преди полет – ако стане авария, първо поставете своята маска, за да може да помогнете на другите.

В ежедневието обаче, не трябва да чакаме катастрофа, за да обърнем внимание на здравето си. Жените имаме специфични нужди в различните възрасти и трябва да се грижим за личните си потребности с постоянство.

Значимостта на тази тема са разпознали и експертите от верига магазини dm. Най-новата им инициатива поставя на фокус женското здраве. Тя ще помогне на всички представители на нежния пол да направят по-информиран и осъзнат избор за един по-здравословен начин на живот.

Не е изненадващо, че именно те подемат тази информационна кампания по въпроси, за които рядко се говори в обществото. Около 90 процента от клиентите и около 95 процента от служителите в dm групата са жени. Те познават нуждите, проблемите и особеностите на женския свят и могат да дадат правилните решения

В сътрудничество с екип от гинеколози, диетолози, коучове и други експерти, през следващите месеци dm ще разгледат актуални теми „от жени за жени“.

Сред тях са психическият стрес, менструалният цикъл, храненето и грижа за кожата, хормоналният баланс и други. Целта на dm е да мотивира жените да се грижат за себе си, да се приемат и да оценяват собствените си сила и възможности.

От края на май dm ще предоставя съвети за женското здраве в своите магазини, в сайта и социалните си мрежи.

И какво по-здравословно преживяване за духа и тялото от един релаксиращ уикенд в планината! dm дава възможност да се включите в тяхната лятна томбола с вълнуваща награда – релакс уикенд за двама в Разлог в периода 22.09. - 24.09.2023 г.

Стъпки за участие:

  • Влезте в профила си в Моят dm-App;
  • Пазарувайте продукти от асортимента на dm България на минимална стойност от 35 лв. през Моят dm-App или сканирайте клиентския си номер от Моят dm-App на каса в dm магазин:
  • Приемете условията за участие в томболата.

Пълните правила можете да намерите на страницата на dm:

Томбола през Моят dm-App за осем релакс уикенда I dm България (dm-drogeriemarkt.bg)

* За да участвате, е необходимо да имате навършени 18 години и да сте инсталирали мобилното приложение Моят dm-App. Участието в томболата е обвързано с покупка на минимална стойност от 35 лв.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Важно днес

От "Корал" до Пашата: Скандалът с документите на Кирил Петков и взаимните обвинения

Кирил Петков замеси Румен Николов-Пашата в скандала с предполагаемите фалшиви подписи

10:29 - 29.04.2024