Крис Еванс се ожени за актрисата Алба Баптиста на сватбена церемония вкъщи

Крис Еванс се ожени за приятелката си - актрисата Алба Баптиста, в интимна сватбена церемония, която се е провела в общия им дом този уикенд.

Според няколко издания двамата актьори са се венчали пред близки приятели и семейството си в частната им резиденция в Масачузетс.

Според сп. "People" на сватбата са присъствали редица холивудски знаменитости като Робърт Дауни Джуниър, Крис Хемсуърт, Джон Красински, Емили Блънт, Джереми Ренър и други.

За романса между звездата от вселената на Marvel и португалската актриса стана ясно през ноември 2022 г., когато двамата бяха забелязани да се разхождат заедно в Ню Йорк. През януари 2023 г. Еванс публично обяви, че с Баптиста са заедно, като публикува кратко тяхно видео, в което двойката се шегува един с друг.

Новината за предполагаемата връзка на Еванс дойде дни след като той беше обявен за "Най-сексапилния мъж" на списание People за 2022 г. По време на интервю за изданието той разказва за любовния си живот и признава, че през годините е станал "много по-добър" романтичен партньор. Актьорът разкрива, че е "абсолютно" готов да създаде собствено семейство - но когато му дойде времето.

А то изглежда е дошло. Малко подробности се знаят за тяхната сватба, но таблодиното издание "Page Six" пише, че тя е била конфиденциална и гостите е трябвало да подпишат споразумения за неразкриване на информация, а телефоните им са били конфискувани.

Крис Еванс е най-известен с ролята си на Капитан Америка във филмите на Marvel, но е участвал и в редица други популярни заглавия, включително "Knives Out" и "Don't Look Up".

Неговата съпруга Алба Баптиста се развива в същия бранш, като е популярна с ролята си в "Mrs. Harris Goes to Paris" (Мисис Харис отива в Париж) и "Warrior Nun". Печелила е множество награди за работата си, включително Европейската награда "Изгряваща звезда" на Берлинския филмов фестивал и награда за най-добра актриса на фестивала "Иберико де сине" за ролята си в късометражния филм "Маями". Баптиста също така е обявена за 10-те най-големи изгряващи звезди на IMDb за 2020 г.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Важно днес

Русия обяви Зеленски за международно издирване

Украинският президент се издирва по неуточнено обвинение

18:24 - 04.05.2024
Живот

Мъжете и депресията – защо е толкова трудно да се разпознае

Възможно ли е голяма част от депресиите при мъжете просто да не се разпознават?

16:47 - 04.05.2024
Важно днес

Пребиха водача на листата за ЕП на социалистите в Германия

Матиас Еке е бил нападнат и пребит от четирима души

14:27 - 04.05.2024
Култура

Защо масовата култура е станала толкова скучна

Какво стана с големите културни пробиви и как специфичното знание спря да е ценно

13:10 - 04.05.2024
Живот

30 години след първата титла - легендарни часовници на Михаел Шумахер отиват на търг

Наддаването ще се проведе на 13 май в Женева

11:56 - 04.05.2024