Снимка: © Getty

Дженифър Лопез и Бен Афлек са сключили брак в Лас Вегас късно в събота през нощта.

Надяваме се това да е хепиендът на тяхната епопея, която се проточи в рамките на две десетилетия и беше белязана от раздели, нови събирания и безброй заглавия в таблоидите.

Джей Ло съобщи за сватбата в неделя в нейните писма до фенове, On the J Lo, със заглавие "Направихме го". Певицата обяви годежа им през април.

"Любовта е красива. Любовта е мила. И, оказа се, любовта е търпелива. 20 години търпение", написа тя, подписвайки се като Дженифър Лин Афлек.

Двамата са летели до Лас Вегас в събота, изчакали са си реда, заедно с още 4 други двойки, и са сключили брак в известния Малък Бял Параклис.

Сватбеният марш на Менделсон е звучал от малка Bluetooth колонка.

"Хората са прави като са казали, че любовта е всичко, от което човек има нужда. Толкова сме признателни за всичко, което имаме в изобилие, за новото ни, прекрасно семейство, за петте ни разкошни деца и за живота, който очакваме с нетърпение", написа Лопез и добави:

"Навъртайте се наоколо достатъчно дълго, за да откриете, че най-добрият момент от живота ви може би се случва в 12,30 сутринта в Лас Вегас, с децата и с човека, с когото искаш да си завинаги. Любовта е велико нещо, може би най-великото, може би най-хубавото, и със сигурност си струва да я изчакаш".

Първите новини за брака им плъзнаха в неделя, след като чиновник от офис в Невада е казал, че известната двойка е взела лиценз за брак и в него Дженифър Лопез е записана като Дженифър Афлек.

Официалните говорители на актьора не са излезли с коментар.

Джей Ло, която в момента е на 52 години, и Бен Афлек, на 49, се срещаха в началото на нулевите години и станаха известни с медийното прозвище "Бенифър". През 2004 г. двамата се сгодиха, но поради "прекалено медийно внимание", сватба така и не се случи.

"Когато се хванахме как седим и планираме да наемем три отделни "булки-примамка" на три различни локации, за да държим папараците настрани, осъзнахме, че нещо не е наред", каза двойката в заявление през 2004, малко преди да се разделят.

През 2005 г. Бен Афлек се ожени за Дженифър Гарнър, двамата имат три деца. Разведоха се през 2018.

Дженифър Лопез е била омъжена три пъти: между 1997 и 1998 за кубинеца Оджани Ноа, за танцьора и хореограф Крис Джъд между 2001 и 2003 и за Марк Антъни, от когото има близнаци.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

всичко от деня

Автобус с деца катастрофира на АМ "Тракия"

Децата са от Сърбия и са се връщали от море