Майкъл Б. Джордан се извини на майка си, че "работата е на показ" Снимка: © Calvin Klein

Дори на Майкъл Б. Джордан му се налага да отговаря пред майка си. Особено ако "всичката му работа е на показ".

Става дума за снимките на звездата и режисьор на филмите за (измисления) боксьор Адонис Крийд за новата рекламна кампания на памучното мъжко бельо на Calvin Klein. Във фотосесията 80-килограмовият Джордан показва изваяни коремни плочки, масивна мускулатура и почти нищо не остава скрито. Той е сред знаменитостите, които позират само по боксерки на бранда - част от серията "Calvins or nothing" ("Келвин или нищо" - от англ. ез.).

Джордан разказа за разговор с майка си по повод снимките в интервю по време на премиерата на третата лента от филмовата му поредицата - "КрийдIII" - на 27 февруари в Лос Анджелис.

Майкъл Б. Джордан, calvin klein реклама - Майкъл Б. Джордан се извини на майка си, че участва в реклама на Calvin Klein

Когато на червения килим го питат какво е усещането да се види почти гол в рекламен клип и билбордове на бранда, актьорът и режисьор казва: „Помислих си, че майка ми ще го види. По-добре да ѝ се обадя и да кажа - Съжалявам! Но всичко вече е наяве... Работата ми е на показ из улиците - буквално. ("My business all out in the streets — literally)", засмя се Джордан, цитиран от списание People.

Суперзвездата разказа подробно, че е горд не само с участието си в кампанията на Calvin Klein и с премиерата, но и с това, че останалите членове от актьорския състав на "Крийд" също постигат страхотни успехи.

„Това е незабравимо. Всичко се подреди наведнъж, усещането е страхотно“, коментира 36-годишният актьор. „Да мога да споделя този момент с колегите ми, които също изживяват подобни неща - определено се чувствам специално. Усещам, че всичко се случва в точното време.“

Друг актьор от продукцията е Джонатан Мейджърс, който играе дългогодишния приятел на Адонис Крийд, с когото боксьорът трябва да се изправи на ринга в новия филм.

На червения килим Джордан похвали Мейджърс за снимката му на корицата за списание Ebony. Там, досущ като Джордан, колегата му е почти гол.

Кампанията на Майкъл Б. Джордан и Calvin Klein е заснета от легендарното фотографско дуо Мерт и Маркус, започнали партньорството си към края на 90-те години на миналия век.

Майкъл Б. Джордан Calvin Klein - calvins or nothing

Това е първи път, в който Джордан работи с бранда.

Фотосесията е от черно-бели снимки, характерни за рекламите на Calvin Klein. Кадрите красят билбордовете в Ню Йорк и Лос Анджелис.

Премиерата на "Крийд 3" в България е на 3 март.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Важно днес

Две бебета са починали от коклюш в Кюстендил (Обновена)

Бебетата са били в предимунизационна възраст

12:22 - 19.04.2024
Важно днес

Даниел Митов се отказа да е външен министър

Разочарован е, че ПП-ДБ "не приеха нашата номинация"

11:32 - 19.04.2024
Важно днес

Украйна свали руски бомбардировач Ту-22М3

"Техническа неизправност" е причинила падането на самолета, според Русия

10:07 - 19.04.2024