Мегабайти за цялото лято от VIVACOM Снимка: © VIVACOM

От днес (8 юли) до края на август всички клиенти на VIVACOM, сключили нов договор за мобилните тарифи Smart L, L+, XL, XL+, U и i-Traffic L+, XL+, XXL+, ще получат допълнителни 60 000 МВ за сърфиране в най-бързата мобилна мрежа в България, обявиха от компанията.

Бонус мегабайтите могат да се ползват на максимална скорост през първите 3 месеца от срока на договора - по 20 000 МВ всеки месец.

"Клиентите, сключили договор за мобилен интернет с MiFi устройство, също ще получат бонус от 60 000 МВ, за да бъдат постоянно свързани по време на работа или почивка далече от офиса", съобщиха от телекома.

"С бонус мегабайтите потребителите имат повече възможности да споделят своите летни преживявания, да слушат любимата си музика и да се възползват от допълнителното съдържание, независимо къде се намират", допълниха от VIVACOM.

Обновените мобилни планове от VIVACOM - Smart и i-Traffic, дават възможността на клиентите сами да персонализират акаунта си в TV GO с включения към плана си месечен бюджет до 30 лв. Бюджетите се зареждат всеки месец за срока на договора, а размерът им зависи от избрания от потребителя план.

Всяко плащане на месечната фактура през мобилното приложение My VIVACOM носи на клиентите 1 лв. отстъпка от сметката и подарък допълнителни 2 000 МВ, които могат да се ползват от собствения номер или да се подарят на друг абонат в мрежата на VIVACOM.

Повече информация можете да откриете тук.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Политика

21 нюанса червено

18:13 - 26.04.2024
Важно днес

Служебният кабинет смени Вяра Тодева и още пет областни управители

Част от новите са от банката кадри на ГЕРБ

18:08 - 26.04.2024
Важно днес

Мащабни промени в движението в центъра на София предложиха от ПП-ДБ и "Спаси София"

Планира се ул. „Фритьоф Нансен“ да стане двупосочна

14:32 - 26.04.2024
Живот

Таксата от 5 евро за вход във Венеция предизвика объркване и изкара местните на протест

Венеция въведе такса за туристите си. Недоволни обаче се оказаха местните жители

13:46 - 26.04.2024
Важно днес

Депутат от ГЕРБ-СДС подаде оставка, за да стане областен управител

На негово място ще влезе русенски хореограф

13:19 - 26.04.2024