Megdana Fest представя най-доброто от българските модни марки в The Mall Снимка: © Unsplash

Тази пролет модната сцена в България ще заеме централно място със старта на MEGDANA FEST - тридневно събитие, представящо най-доброто от българските модни марки. От 12 до 14 май посетителите на The Mall ще имат възможност да разгледат и закупят уникални дрехи, бижута и аксесоари от различни родни дизайнери и творци.

MEGDANA FEST е първото издание на Базара на българските марки, който има за цел да предостави платформа на модната индустрия в страната да покаже работата си на по-широка аудитория. Това събитие обещава да предложи креативност, младежки дух, цвят и стил.

Модни брандове като Provocative, Rons Pijamas, Beti Bones Lingerie и Кръгче ще представят най-новите си колекции, а бижутерийни марки като YASHI jewellery, Gargorock и Boryana Dankova jewellery ще покажат своите уникални дизайни. Посетителите на The Mall ще могат да разгледат и аксесоарите, предлагани от марки като Je t'aime, Bardo bags и Handmade by Bilyana Kazakova.

Освен че дава възможност на посетителите да се запознаят с работата на българските дизайнери и творци, MEGDANA FEST им дава и шанс да почерпят нови идеи и да се срещнат с лицата на българската модна сцена. Този фестивал обещава да бъде празник на пролетта с допълнителна доза красота и специално внимание към детайла.

MEGDANA FEST в The Mall се очертава като едно от най-важните събития за българската модна индустрия, отбелязващо творчеството и таланта на родните предприемачи и дизайнери. Посетителите ще имат възможност да разгледат ексклузивни предложения за дрехи, бижута и аксесоари от десетки марки, съобразени с тенденциите на местния моден пазар.

Така че, ако сте моден ентусиаст, уверете се, че не пропускате възможността да откриете най-доброто от българските модни марки на MEGDANA FEST.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Важно днес

Русия обяви Зеленски за международно издирване

Украинският президент се издирва по неуточнено обвинение

18:24 - 04.05.2024
Живот

Мъжете и депресията – защо е толкова трудно да се разпознае

Възможно ли е голяма част от депресиите при мъжете просто да не се разпознават?

16:47 - 04.05.2024
Важно днес

Пребиха водача на листата за ЕП на социалистите в Германия

Матиас Еке е бил нападнат и пребит от четирима души

14:27 - 04.05.2024
Култура

Защо масовата култура е станала толкова скучна

Какво стана с големите културни пробиви и как специфичното знание спря да е ценно

13:10 - 04.05.2024