Metallica открадна шоуто от шампионската битка на Кубрат Пулев Снимка: © Getty Images

Тази нощ Кубрат Пулев нокаутира в първия рунд Франк Мир в главния мач на галата Triad Combat в Арлингтън, Тексас. Според много фенове обаче истинското шоу не бяха битките между боксьори и ММА бойци, а участието на Metallica.

Легендарната хеви метъл банда имаше две изпълнения между мачовете в галата, както и пълен концерт след края на главния мач, който Пулев спечели.

Организаторите на галата Triller правят вечерта по-интересна в две направления. От една страна залагат на битки между боксьори и ММА бойци на триъгълен ринг, които са със специални правила. От друга страна предоставят музикални изпълнения, достъпни за публиката на място, но и за зрителите у дома.

В снощната гала Metallica е групата, която подгрява феновете за финалния мач за вечерта. В тази част от сета си групата изпълнява три от най-хитовите си парчета - Master of Puppets, Nothing Else Matters и Enter Sandman. След това изпълнение Кобрата успява да нокаутира противника си в рамките на само един рунд, преди Metallica отново да поеме шоуто.

След края на мача легендата Майкъл Буфер, който обявява мачовете, обявява и бандата с думите “Световните шампиони в тежка категория на хеви метъла.” Гръмотевичното им изпълнение включва някои от най-обичаните им песни и както повечето им концерти завършва със Seek and Destroy.

“Много е вълнуващо, защото почти усещам сякаш типът музика, която правим, която Metallica прави, някак се вписва в света на бойните спортове,” казва басистът на Metallica Робърт Трухийо пред USA Today преди галата. Той казва, че групата е била развълнувана от поканата да участва, тъй като това е уникално преживяване.

“Искаме нещата да са интересни,” допълва Трухийо. “Ще има хора, които не ни познават, както и фенове, които познават музиката на Metallica. Това е възможност да се свържем с нови фенове и да дадем изживяването от нашата музика, може би за хора, които познават само хип-хоп света и тези изпълнители.”


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Важно днес

Опозиционната ВМРО-ДПМНЕ поведе на първия тур на президентските избори в Северна Македония

Първите резултатите сочат около 100 хил. гласа разлика между първите двама

22:24 - 24.04.2024
Важно днес

Ивет Лалова стана майка на момче

Със съпруга и Симоне са избрали името Тиаго за първото си дете

21:58 - 24.04.2024
Технологии

OPPO влиза официално на българския пазар

Продуктите на OPPO ще се предлагат официално в А1 и Технополис

21:09 - 24.04.2024