Между 120 и 300 лв. за концерта на Ед Шийрън в София Снимка: © Getty Images

Британският поп изпълнител Ед Шийрън ще пее за първи път в България догодина, но билетите за концерта ще бъдат пуснати в продажба още следващата седмица (26 октомври). Те ще са на цени от между 120 лв. и 160 лв. за правостоящи, докато седящите места започват от 140 лв.

Това стана ясно, след като организаторите от Fest Team обявиха цените на билетите по сектори за събитието, което ще се проведе на Национален стадион "Васил Левски". Най-евтиният билет струва 120 лв., а най-скъпият е 300 лв.

Ето колко се струват билетите  за концерта на Ед Шийрън в София

Билетите ще бъдат пуснати в продажба на 26 октомври от 10:00 часа. Феновете, които искат да се сдобият с тях, могат предварително да въведат данните си в сайта на евента. Това ще съкрати процеса за покупката.

Организаторите отбелязват, че билетите ще бъдат поименни - практика, която се използва и за други музикални събития по света. Това означава, че всички закупени пропуски ще са на името на основния купувач, който ще трябва да присъства задължително със своята група и всички да влязат едновременно на мястото.

От Fest Team уточняват още, че закупени билети ще са електронни и ще бъдат изпратени на имейла на купувача, но най-рано до 14 дни преди събитието. Мярката се прилага и за други концерти в Европа с цел да се ограничaт т.нар. прекупувачи, които изкупуват билетите и ги продават след разпродажбата им на по-високи цени. Подобни правила бяха въведени за световните турнета на Оливия Родриго, Джак Харлоу, Дожа Кет и други.

Събитието в София ще има въведени и възрастови ограничения, като в сектора с правостоящи няма да се допускат лица под 14-годишна възраст. На концерта няма да се допускат и деца под 6-годишна възраст.

Шоуто на Ед Шийрън в България е част от неговото турне „+ - = ÷ x“ Mathematics, като се провежда на 360-градусова сцена. Преди Шийрън да излезе на сцената в програмата е включен и подгряващ изпълнител - британският изпълнител Калъм Скот.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Важно днес

Русия удари строителен хипермаркет в Харков, пълен с хора

Най-малко 24 души са ранени, а двама са загинали, много от хората са в неизвестност

17:36 - 25.05.2024