Новият "Ерген" на България е 33-годишен пианист и писател

33-годишният пианист Евгени Генчев е мъжът, за чието сърце ще се борят жените във втория сезон на "Ергенът".

Той е завършил Кралската музикална академия в Лондон и е делил една сцена с имена като Лейди Гага, Том Джоунс, Хелене Фишер и Андреас Габалие. Казва, че винаги си се е представял като артистична личност, която се занимава с музика, актьорско майсторство или друго изкуство.

Генчев твърди, че пианото му е първата любов, а сега се впуска и в търсене на голямата в лицето на жена.

Той е роден в Пловдив и е следвал в Пловдивскoто музикално училище "Добрин Петков". Завършва гимназията със специален приз през 2008 г. и оттогава се посвещава изцяло на музиката.

Доскоро Генчев е делил времето си между Лондон, Виена, Берлин и София, но сега се връща в родината си, за да стане главното действащо лице във втория сезон на любовното риалити.

Освен като пианист, Генчев се изявява и като писател, композитор и музикален педагог. Носител е на 15 международни отличия за изпълненията си на пиано и музиката му е озвучавала редица филми и риалити формати.

Отскоро пианистът работи и с формацията 2Cellos.

"Трябва да правиш това, в което вярваш", казва той и споделя, че във времето е преминал през редица премеждия по пътя си към световната сцена.

Доскоро се спекулираше с имената, които се спрягаха за втория сезон на риалитито като най-големите очаквания бяха, че "Ергенът" ще бъде актьорът, познат от "Откраднат живот" и "Татковци" - Филип Буков. Той не коментира слуховете.

26-годишният лекар, когото гледахме в "Сървайвър" - Иван Узунов - също беше сред възможните имена за участие в риалитито.

В крайна сметка от bTV потвърдиха, че именно Евгени Генчев ще е "Ергенът".

В първия сезон на шоуто момичетата се състезаваха за сърцето на треньора Виктор Стоянов: шампиион по гребане, треньор и собственик на фитнес зали. До брак обаче така и не се стигна и в края на първото издание на формата победителката получи единствено роза.

Записванията за кастинг новия сезон на "Ергенът" вече текат и всички желаещи да се борят за своята романтична приказка с хепиенд могат да се регистрират.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

GEN Z дневници

VOL.18: 40 години България на Еверест, каква република сме всъщност, Грузия с урок по бунт

Кои са 5-те новини от седмицата, направили впечатление на представителите на поколение Z* в редакцията на "Булевард България"?

09:57 - 20.04.2024
Важно днес

11 души са пострадали при катастрофа на автобус с българска регистрация в Турция

В превозното средство е имало 14 пътници, сред които и двама български граждани.

09:17 - 20.04.2024
Живот

Вайбът е в детайла: Япония и стрийт еклектиката на чувства и цветове

И тук, в началото на пролетта, ще празнуваме Япония, Страната на изгряващото слънце с това специално събитие.

09:05 - 20.04.2024