Началото на септември традиционно е времето за новия каталог на ИКЕА. Тази година той става на 70 години. В България също има своеобразен юбилей - 10 години, откакто не ни се налага да ходим до Солун и Букурещ за комплект чаршафи и няколко чаши. 

"Животът у дома никога не е бил толкова важен, колкото е сега. Последните няколко месеца ни го показаха и ние от ИКЕА искаме да помогнем на хората в организирането му по възможно най-добрия начин", казва Йоана Цонева, маркетинг мениджър на ИКЕА. 

2020 е предизвикателството не само за работа ни, но и за домовете ни.

Там се пренесоха офисът, училището, детската градина и така възникнаха нови нужди, свързани с обособяване на мини-кътове, специални интериорни решения и реорганизиране на домашното пространство. 

Новият каталго на ИКЕА обещава да отговори на тези нужди, като предложи интериорни решения, предназначени както за големи, така и за малки пространства.

"Уютният дом може да бъде практичен и функционален и ИКЕА каталог 2021 ни помага да осъществим това“, казва още Йоана Цонева.

ИКЕА каталог 2021 идва на помощ със съвети и отговори на тези нови нужди.

В него са събрани интелигентни, свежи и практични идеи, дизайнерски решения, интериорни предложения и поредица от съвети „Как да...“ и „Няколко стъпки за...“ организиране на дома.

Те са съчетани по практичен и функционален начин за обзавеждане на малки и големи пространства с ограничен бюджет и време. Каталогът показва на хората как всеки един кът у дома може да бъде оползотворен по нетрадиционен и творчески начин и да се превърне в мини офис, място за учене на новите уроци или за срещи с приятели.

ИКЕА каталог 2021 има и още една цел - да вдъхнови хората да живеят по-здравословен и по-щадящ природата живот у дома. Той включва предложения, свързани със стратегията на шведския бранд да използва все повече рециклирани материали в производството на мебели и аксесоари за дома.

В каталога са предложени продукти, произведени от рециклирани пластмаса, дърво или памук. Те са вдъхновени от кръговата икономика и естествените материали.  

Юбилейният брой на каталога вече очаква своите читатели и може да бъде намерен в магазините на ИКЕА, както и онлайн.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

всичко от деня

Децата от 1.-4. клас могат да се върнат в училище до 7-10 дни, ще влизат с тестове тип близалки

МОН и МЗ предлагат мярката, Министерството на финансите ще отпусне средства

Корнелия Нинова смята да се ваксинира, когато ѝ "изтекат антителата"

Лидерът на БСП прекара коронавируса два пъти

Предизборен дебат или "шоу": bTV изгони Луна от студиото, Волен Сидеров напусна демонстративно

Дебатът между Луна, Сидеров, Александър Томов и Николай Малинов се превърна във фарс

Джеймс Бонд не умря от ваксината

Всеки разболял се антиваксър по естествен път ще става закъснял проваксър – такъв е природният кръговрат

Локдаун, но само за неваксинираните: Стратегията на Австрия за Covid-19

Колкото повече се увеличава броят на пациентите в интензивни отделения, толкова повече растат ограниченията срещу неваксинираните