Майли Сайръс и Доли Партън - очаквано добрата комбинация за старт на 2023-та Снимка: © NBC

Майли Сайръс и Доли Партън - тази очаквано добра комбинация получиха в нощта на Нова година зрителите на телевизия NBC.

Специалният концерт "Новогодишното парти на Майли" (Miley's New Year's Eve Party) продължава да вълнува меломаните по света в социалните мрежи и след началото на 2023 г. Кънтри иконата Партън бе вторият домакин - тя е и кръстница на поп-рок звездата.

Освен тях двете, на сцената се качиха още FLETCHER, Latto, Sia, Rae Sremmurd, Liily, Дейвид Бърн и Парис Хилтън, с която Майли изпълни "Stars Are Blind".

За избора на песните Майли се консултира с феновете си. „Това шоу е организирано от феновете за феновете! Попитах публиката си кои песни биха искали да чуят на предстоящия концерт. Това е списъкът със сетове, който ВИЕ създадохте!“, обяви певицата.

Кулминацията на вечерта дойде именно от нея и Доли. Двете изпяха в дует "Wrecking Ball“ и "I Will Always Love You“ на Партън точно преди часовникът да удари полунощ.

„Казвам ви, това е тръпката на живота ми - да водя шоуто с Майли“, каза 76-годишната Доли Партън. „Знаем колко много я обичам, откакто беше малка. Сега е голяма и стара и аз все още я обичам. Винаги ще те обичам.", пошегува се Партън.

„И аз изпитвам това към теб, лельо Доли“, отвърна Сайръс.

Друго забележимо изпълнение на дуото е "Jolene".

Част от програмата включваше и няколко диалога, в един от тях Майли и Доли обсъждат плановете си за новата година. Разбираме, че кънтри легендата започва да снима филм, базиран на нейна книга, ще пуска нов албум и ще строи хотел.

,,Всичко това за една година!?", възкликва Майли.

,,О, не. Това е просто за януари", отвръща кръстницата ѝ. ,,А какви са твоите планове за новата година?"

Сайръс отваря бележника си, разгръща празните страници, за да види, че първият ѝ ангажимент е през септември. На цялата страница е изписано с розов маркер "Запознай се с костенурка".

На целия този фон по време на концента Сайръс беше неотразима - със стилиста ѝ Брадли Кенет направиха набор от ретро визии, сред които божествена рокля на Versace от колекцията пролет/лято 2006.

Това е второ успешно новогишно шоу за Майли Сайръс. Първото се състоя на 31 декември 2021 срещу 1 януари 2022, тогава тя беше с Пийт Дейвидсън. Събитието събира 6,1 милиона зрители в живия ефир.

Тази година предполагаме, че може и да са били повече. За три дни изпълнението на Сайръс и Партън събира почти 3 милиона гледания, а останалите клипове от Новогодишното парти на Майки имат средно 1 милион.

Две седмици преди събитието Лос Анджелис бе облепен в плакати "New Year, New Miley", които дават очаквания за нова музика от изпълнителката през 2023.

new year new miley, плакати в лос анджелис, нов албум, майли сайръс 2023, flowers

На 13 януари ще излезе новият ѝ сингъл "Flowers".

Изданието Vulture подчерта, че по съвпадение датата е същата като рождения ден на бившия ѝ съпруг Лиам Хемсуърт. Австралийският актьор е и екранната ѝ половинка във филма от 2010 г. "The Last Song". Двамата излизаха 10-ина години с прекъсвания, а през 2018-та сключиха брак. Разводът им бе финализиран през януари 2020.

В момента Майли Сайръс излиза с музиканта Макс Морандо.

,,I can love me better than you can", пее Майли в тийзъра на песента.

Майли Сайръс пуска нов албум - "Endless Summer Vacation"

"Един ден в офиса" - Майли Сайръс и Gucci


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Европейски дневници

Бургас посреща роуд шоуто на подкаста "Европеец"

Епизод 2: Бургас - проследете събитието на живо

13:01 - 18.04.2024
Живот

Модните тайни на Gen Z

Новата кампания на Fashion Days е посветена на The Gatekeepers

11:43 - 18.04.2024
Важно днес

Даниел Митов: Изборът ми в МВнР ще е тест за геополитическата ориентация на Радев

Митов заяви, че е готов да приеме поста, но не му е "самоцел".

10:54 - 18.04.2024