Подаръкът за хората, на които благодарим за подаръците на Коледа Снимка: © Getty

Във всяко семейство, приятелска компания или екип има един човек, който е Организаторът. Това е човекът, който ще се погрижи нищо да не липсва на фамилното тържество – от балони за забавление на децата до любимия ви десерт. Той или тя подготвя всяко пътуване на тайфата, като съчетава възможности СПА за едни и разходки за другите. Науката още не е доказала дали е свръх дарба или проклятие за самия организатор, но безспорно той/тя е най-ценният и незаменим елемент в групата.

Ако вие сте този истински супергерой, то, знаете, че накрая на успешно изпълнена мисия все пак винги получавате признание, но и пак само вие си знаете какво ви коства постоянното планиране, комбиниране, синхронизация и промени в последния момент.

С настъпването на декември най-вероятно косите ви се изправят от ужас и докато другите чуват празнични звънчета, във вашата глава звучи само „Трябва да купя подаръци за всички. Откъде да купя подаръци? Закъснявам с купуването на подаръци…“.

Имаме добра новина за всички, които и тази година са натоварени с празничния пазар за цялото семейство!

Коледата не само е възможна и ще ви спестим безкрайно обикаляне, борба с уличния трафик и тълпите неориентирани купувачи, но и може да спечелите награда за собствената си отдаденост към благото на всички останали.

Тази година от Сердика Център са подготвили подаръци именно за вас – пазаруващите.

мол Сердика Център

В търговския център най-добре знаят колко време и нерви може да отнеме шопингът, затова ще наградят усилията на светците, които са се захванали с него. Всеки, закупил стоки на стойност над 50 лева може да спечели луксозни награди. Единственото изискване е покупките да се направят в периода 28.11 - 23.12.2023, да сканирате своите бележки в приложението на мола – SPOT и да се включите в томболата.

На всяко нечетно число се разкрива по един нов подарък, който потребителите в SPOT могат да спечелят и се излагат в златния коледен календар на ниво 0 (пред ZARA).

Коледна елха и подаръци

От Сердика Център са се постарали да зарадват с избрани премиум артикули като адвент календари на Sephora, Kiehl’s и L’Occitane, бижу Swarovski, чанта Calvin Klein от Humanic, подаръчен комплект от Marella и други.

Най-голямата награда е ексклузивен адвент календар на една от най-разпознаваемите френски марки в света на модата и красотата. Дизайнът е вдъхновен от градините на Тюйлери в Париж. Подсказваме ви – идва от Франция, брандът е един от най-известните в света, дизайнът е в бяло и златно. и съдържа 24 пленяващи продукта - грим, парфюми, кремове и ароматни свещи. Сред посланиците на бранда са звезди като Шарлиз Терон и Робърт Патинсън.

Адвент календар, подаръци Сердика Център, Награди

Ако още имате колебания дали да се доверите на Сердика Център за своя празничен пазар, ще ви улесним в избора. Излишно е да споменаваме огромното разнообразие от магазини и стоки за всеки вкус, които се намират в търговския център.

Вместо да обикаляте до безкрай в студа, само с едно посещение в мола може да намерите всичко – от играчки за децата, през мечтаните дрехи, аксесоари, техника или козметика за близките, до изящни сувенири за шефа и колегите. А докато се наслаждавате на приказната празнична украса може да ви остане време и за един горещ шоколад и джинджифилови сладки в някое от приятните места за хапване.

От Сердика Център имат още едно добро предложение – ако сте решили тази година да въвлечете половинката и децата в шопинг маратона – дали за да ви помогнат или за да прекарате повече време заедно в и без това натоварения декември, отново тук може да го направите.

дядо Коледа

През целия месец – от 2-ри до 23ти, може да се насладите на богата програма от събития и активности за цялото семейство на едно място. Очакват ви:

  • Коледни уикенд работилници за сладки и играчки за малки и големи
  • срещи с Дядо Коледа и други познати герои като Снежната кралица, Ледения крал и Елена Рудолф
  • дори възможност за семейна фотосесия и снимка с любимите хора пред елхата

А междувременно може да оставите закупените подаръци за безплатно опаковане в определения за това щанд, разположен срещу бюро “Информация”. Забавлението и Коледния дух за всички са гарантирани!

Следете програмата за събития и изберете най-интересното за вас тук.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Важно днес

Борисов обяви "позитивна кампания" и вкара в действие името на Алексей Петров

Лидерът на ГЕРБ влезе в ролята на рекламно лице на партията

18:42 - 29.04.2024
Живот

Бритни Спиърс ще плати милиони на баща си, за да сложи край на делото за попечителство

Звездата твърди, че не е получила "справедливост" в съдебния процес

18:31 - 29.04.2024
Текстове от партньори

Много повече общуване в чужбина с A1 Roaming Revolution

17:59 - 29.04.2024
Европейски дневници

ЕС се готви да разследва Facebook и Instagram, включително за прокремълска пропаганда

ЕС ще проверява работата на Meta с руската дезинформация в социалните ѝ мрежи

17:23 - 29.04.2024
Технологии

Институтът за Big Data в СУ ще черпи опит за високи технология от Япония

Той ще си сътрудничи с университета в град Цукуба

16:40 - 29.04.2024
Важно днес

Ердоган с важно послание към НАТО, подкрепи Марк Рюте за генерален секретар

Нидерландският премиер е сочен за фаворит за поста на Йенс Столтенберг

15:21 - 29.04.2024
Важно днес

Никола Минчев отрича да има нещо общо с казуса с подписите за "Корал"

Прокуратурата призна, че от август 2023 г. се занимава с казуса

14:32 - 29.04.2024
Важно днес

"Политиката може да е брутална". Най-младият първи министър на Шотландия подаде оставка

Хумза Йосаф положи клетва точно преди 13 месеца

14:17 - 29.04.2024