Робърт Патинсън ще става баща - приятелката му Суки Уотърхаус е бременна Снимка: © Getty Images

Актьорът Робърт Патинсън очаква първото си дете от своята приятелка Суки Уотърхаус.

31-годишната певица обяви, че е бременна по време на фестивал в Мексико.

Уотърхаус се появи на сцената в блестяща минирокля и късо палто, като се пошегува, че е избрала дрехите си, за да "разсее вниманието" на публиката от "едно друго нещо", разкривайки вече видимото си коремче.

"Но не съм сигурна дали се получава", каза тя с намигване към хората.

Суки Уотърхаус и 37-годишният Робърт Патинсън (Twilight, Tenet, Batman и др. ) са заедно вече повече от 5 години. Доста преди това тя имаше връзка с Брадли Купър, която се разпадна след неговата афера с модела Ирина Шейк.

Уотърхаус и Патинсън им започна още през лятото на 2018, а по време на Covid-пандемията те заживяха заедно в Лондон, където актьорът снимаше ролята си в "Батман".

През май те се явиха заедно и на Met Gala за първи път.

В интервю за Sunday Times от февруари 2023 г. Уотърхаус коментира, че е "шокирана от това колко щастлива се чувства от това да е заедно с един човек от 5 г.".

Двамата не са се разделяли за повече от два месеца, откакто са влюбени. В друго интервю тя разказва, че запознанството ѝ с Робърт Патинсън се е случило след дълъг период, в който е отказвала да излиза с когото и да е.

"Преди това бях зарязана без обяснение от човек, който скъса с мен след едногодишна връзка. Това беше много тежко. Но се оказа, че всъщност е страхотно, защото реших да остана сама за известно време", казва тя. Тогава среща и любовта на живота си.

"За мен може би бееш важно да се почувствам готова, така както не бях се усещала по-рано. Да почувствам, че всъщност имам какво да дам на другия човек. Сега имам живот, с който се гордея, и който мога да споделя с някого, стабилна съм и вече съм се стегнала", разказва тя.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Важно днес

За първи път Делян Пеевски ще води листата на ДПС в Кърджали

Джевдет Чакъров може да води листата за евродепутати на Движението

12:04 - 06.05.2024