След 13 г. на екран - Нана Гладуиш напуска "Съдебен спор" Снимка: © Screenshot

Телевизионната водеща Нана Гладуиш слиза от екран и повече няма да води предаването "Съдебен спор" по Nova. Това съобщи самата тя в неделния епизод на телевизионното шоу.

В последното участие на Нана главният редактор на предаването Жоро Игнатов сподели, че от близо година е отлагал да съобщи на зрителите неизбежната новина "с надеждата да не се случи".

Водещата обясни, че от много време е обмисляла да тръгне в друга посока и има нужда да си даде време. Гладуиш е лицето на предаването от самото му начало през 2010 г., когато то започва да се излъчва като част от "Станция Нова".

"Преди доста време казах на Жоро, че след всичко преживяно имам нужда може би да поема в някаква различна посока и да си дам време. Това е един от най-тежките избори, които съм правила", каза тя на зрителите, докато сдържаше сълзите си.

Според изданието "24 часа" най-вероятно Нана и семейството ѝ ще се установят в САЩ.

"Ако бях Фреди Меркюри, може би щях да кажа: "Шоуто трябва да продължи". Но истината е, че това не е шоу. Това е реалният живот и няма нищо по-хубаво от него. Благодаря ви, че ме направихте част от същия този живот, който живея и аз", завърши водещата.

Работата ѝ в "Съдебен спор" продължава близо 13 години. През 2012 г. от ефира на предаването тя споделя за битката си с рака. Впоследствие Нана Гладуиш основа фондация "Една от 8", която работи по проекти в подкрепа на жените, болни от рак на гърдата.

Нейното място в "Съдебен спор" сега ще заеме Ромина Андонова-Тасевска.

Андонова Тасевска е носителка на титлата Мис България от 2010 г. Към днешна дата тя се занимава активно като модел и досега беше съводещ в предаването "На кафе" на Nova.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Политика

Година по-късно - какво (не) се промени след масовите протести в Сърбия

Опозицията поведе битка срещу управляващите, но се разпадна само няколко месеца по-късно

14:39 - 03.05.2024
Живот

Супер лесни мини козуначени венци с бакпулвер

Приготвят се бързо и лесно, само с бакпулвер, а вкусът им е все толкова неустоим

11:53 - 03.05.2024
Важно днес

България се придвижи до топ 60 на класацията за свобода на медиите

Със сериозни критики към редакционната независимост

09:43 - 03.05.2024