Стрийминг платформата Disney+ идва в България на 14 юни Снимка: © Getty Images

Новата стрийминг платформа Disney+ ще бъде достъпна в България от 14 юни 2022 г.

Услугата ще стартира това лято в общо 42 страни и ще предостави достъп за абонатите си до ексклузивно оригинално съдържание и хиляди епизоди и филми на Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic и Star.

Абонаментният план на услугата ще струва 7,99 евро на месец и 79,90 евро за годишен абонамент.

Сред каталога със заглавие ще могат да бъдат намерени продукциите на „Star Wars”, като сериалите „The Book of Boba Fett” и “The Mandalorian” от изпълнителния продуцент Джон Фавро. Новият сериал на Marvel Studios „Moon Knight” също е част от вече обявените заглавия.

Потребителите на Disney+ ще могат да гледат и редица филми с номинация за „Оскар“, като „Шан-Чи и легендата за десетте пръстена“, „Свободен играч” и „Круела“.

От анимационното съдържание абонатите ще могат да гледат и заглавията на Disney и Pixar - „Лятното приключение на Лука“ и „Енканто“, отличен с „Оскар“ за най-добър анимационен филм.

Абонатите на услугата ще могат да се насладят и на редица популярни продукции, сред които „Семейство Симпсън“ и „Анатомията на Грей“, както и първи сезон на „The World According to Jeff Goldblum” от National Geographic.

Потребителите ще имат възможност за едновременно гледане на до 4 устройства, неограничено изтегляне на съдържание на до 10 устройства и добавяне на до 7 различни профила в платформата.

Родителите ще могат да създават и детски профили с лесен за управление интерфейс, който ще предлага достъп на децата до подходящо за възрастта им съдържание.

Disney+ тръгва за първи път в САЩ през 2019 г. и е достъпна и в страни като Канада, Австралия и някои европейски страни. До момента платформата е използвана над 129 млн. абонати.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Важно днес

Д-р Благомир Здравков: Епидемия от коклюш може да се преодолее с ваксинация

При-най малките бебета симптомите на болестта може да не са кашлица

10:07 - 21.04.2024
Важно днес

Казусът Благовест Георгиев: Може ли Столичният общинският съвет да изключи съветник?

В началото на април Георгиев участва в пътен инцидент, а впоследствие се опита да избяга от местопроизшествието.

16:23 - 20.04.2024