"Тази събота и неделя" по bTV се завръща с 4 водещи, включително Мария Цънцарова и Петя Дикова

Сутрешният уикенд блок на bTV „Тази събота и неделя“ се завръща с 4 водещи от началото на есенния сезон на 2021 г., който започва на 11 септември.

В събота от 8 до 11 ч. Жени Марчева ще продължи с политическите сюжети, а в частта с лайфстайл теми водеща ще е Диана Любенова. Двете остават част от предаването, в което Марчева води политическите теми и рубриката „Наследниците“, а Любенова се среща с изявени творци и звезди от шоубизнеса.

В същия часови пояс в неделя водещи ще бъдат Мария Цънцарова и Петя Дикова.

Цънцарова водеше „Лице в лице“ при отсъствието на Цветанка Ризова през лятото, имаше и политическа рубрика в предаването „120 минути“ със Светослав Иванов.

Петя Дикова беше дълго на екран в bTV като водеща на лайфстайл шоуто CoolT, като през февруари обяви, че не възнамерява да се връща във формата, след като роди двете си деца Александър и Илиян. Сега тя ще води лайфстайл частта в „Тази събота и неделя“, в която ще представя интервюта, интересни истории и срещи със световни творци.

Мария Цънцарова, както и Жени Марчева, ще представят политическите теми с авторски и задълбочен прочит на събитията от седмицата, с разговори с водещи политически фигури, с анализи и експертни коментари.

Третата водеща на „Тази събота и неделя“ до момента беше Алекс Кръстева, която поставяше във фокуса актуалните социални и здравни теми. В края на юли тя обяви, че излиза в майчинство, тъй като е бременна с първото си дете.

В новия сезон на "Тази събота и неделя" ще има нови рубрики за здраве, спорт, мода и пътешествия.

„Тази събота и неделя“ се утвърди в сутрешния уикенд ефир с политематичното си съдържание, но най-голям е интересът към политическите и социалните теми и историите от света на културата и знаменитостите. Този сезон, чрез новата структура, поставяме още по-голям фокус върху най-важното и любопитното за зрителите. Разчитаме на индивидуалния почерк на четири знакови лица на bTV с доказан авторитет и постижения в отразяването на темите, приоритетни за предаването“, каза Антон Хекимян - директор „Новини, актуални предавания и спорт“ на bTV Media Group.

На 12 септември в bTV се завръща и Светослав Иванов с новия сезон на "120 минути" от 17 ч. "bTV Репортерите" също ще са отново в ефир от неделя с филм на Мария Ванкова. През есента в телевизията се връща и CoolT с Натали Трифонова.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Важно днес

"18 години стигат" - Футболни фенове организират голям протест навръх конгреса на БФС

Футболните запалянковци смятат, че въпреки подадената оставка на Борислав Михайлов, той продължава да е човекът, който "дърпа конците".

18:02 - 04.03.2024
Важно днес

Пускат движението по новия 13,6 км участък Макреш - Бела от пътя Видин – Ботевград

Министърът на регионалното развитие и благоустройството Андрей Цеков ще направи инспекция на новоизградената отсечка

17:09 - 04.03.2024
Важно днес

Лавини, силни ветрове и свлачища: Екстремно опасно време в Италия и Франция

Рискът от лавини в Италия е от трето ниво, или "значителен", по европейската скала за лавинна опасност. 

16:04 - 04.03.2024
Спорт

Ще бъде ли 2024 последната година за Надал в тениса?

„Сезонът на клей може да е или да не е последен за мен, не съм решил на 100%"

15:50 - 04.03.2024
Европейски дневници

ЕК отпуска на България и Румъния 85 млн. евро за защита на границите

Двете държави ще могат да кандидатстват за допълнително финансиране за съществуващите системи за гранично наблюдение, за покупка на превозни средства и др.

14:38 - 04.03.2024
Живот

Щастливите двойки не се карат по-малко, а по правилния начин

Ключът не е, че щастливите двойки се карат за правилните неща, а че се карат по правилния начин

13:45 - 04.03.2024
Важно днес

Русия привика посланика на Германия заради изтекъл запис на германски военни

Германският министър на отбраната Борис Писториус обвини Русия, че води "информационна война" с цел да създаде разделение в страната

13:33 - 04.03.2024
Важно днес

Унгарският премиер Виктор Орбан ще се срещне с Тръмп

Преди седмици унгарският премиер официално подкрепи кандидатурата на Тръмп за президентския пост в САЩ на изборите през ноември.

12:26 - 04.03.2024
Технологии

Българският езиков модел BgGPT вече може да се ползва свободно

Какво може BgGPT и какъв е замисълът ѝ

12:25 - 04.03.2024