"Тази събота и неделя" по bTV се завръща с 4 водещи, включително Мария Цънцарова и Петя Дикова

Сутрешният уикенд блок на bTV „Тази събота и неделя“ се завръща с 4 водещи от началото на есенния сезон на 2021 г., който започва на 11 септември.

В събота от 8 до 11 ч. Жени Марчева ще продължи с политическите сюжети, а в частта с лайфстайл теми водеща ще е Диана Любенова. Двете остават част от предаването, в което Марчева води политическите теми и рубриката „Наследниците“, а Любенова се среща с изявени творци и звезди от шоубизнеса.

В същия часови пояс в неделя водещи ще бъдат Мария Цънцарова и Петя Дикова.

Цънцарова водеше „Лице в лице“ при отсъствието на Цветанка Ризова през лятото, имаше и политическа рубрика в предаването „120 минути“ със Светослав Иванов.

Петя Дикова беше дълго на екран в bTV като водеща на лайфстайл шоуто CoolT, като през февруари обяви, че не възнамерява да се връща във формата, след като роди двете си деца Александър и Илиян. Сега тя ще води лайфстайл частта в „Тази събота и неделя“, в която ще представя интервюта, интересни истории и срещи със световни творци.

Мария Цънцарова, както и Жени Марчева, ще представят политическите теми с авторски и задълбочен прочит на събитията от седмицата, с разговори с водещи политически фигури, с анализи и експертни коментари.

Третата водеща на „Тази събота и неделя“ до момента беше Алекс Кръстева, която поставяше във фокуса актуалните социални и здравни теми. В края на юли тя обяви, че излиза в майчинство, тъй като е бременна с първото си дете.

В новия сезон на "Тази събота и неделя" ще има нови рубрики за здраве, спорт, мода и пътешествия.

„Тази събота и неделя“ се утвърди в сутрешния уикенд ефир с политематичното си съдържание, но най-голям е интересът към политическите и социалните теми и историите от света на културата и знаменитостите. Този сезон, чрез новата структура, поставяме още по-голям фокус върху най-важното и любопитното за зрителите. Разчитаме на индивидуалния почерк на четири знакови лица на bTV с доказан авторитет и постижения в отразяването на темите, приоритетни за предаването“, каза Антон Хекимян - директор „Новини, актуални предавания и спорт“ на bTV Media Group.

На 12 септември в bTV се завръща и Светослав Иванов с новия сезон на "120 минути" от 17 ч. "bTV Репортерите" също ще са отново в ефир от неделя с филм на Мария Ванкова. През есента в телевизията се връща и CoolT с Натали Трифонова.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Важно днес

Хърватският президент скочи в собствения си капан. Получи забрана да е премиер

Зоран Миланович отказа да напусне поста си, за да участва в кампанията

16:47 - 19.04.2024