Топ гримьорът Алина Манова прави безплатен онлайн курс през лятото Снимка: © Answear.LAB

В началото на лятото топ гримьорът Алина Манова ще направи безплатен онлайн курс за жените, които искат да изглеждат зашеметяващо в горещите дни и нощи. В рамките на два часа тя ще покаже на всеки желаещ как да създаде смели и атрактивни фестивални визии.

гримьорът Алина Манова, безплатен онлайн курс по грим

Уебинарът ще се проведе на 22 юни от 18:30 часа. За участие е нужна единствено предварителна регистрация тук. В курса могат да се включат всички, които имат афинитет към естетиката и око за красивото, казват организаторите от Answear.LAB.

Професионалист с елегантен и разпознаваем почерк, Алина вярва, че гримът е изкуство и че всяка жена може да подчертае индивидуалността си, стига да знае някои основни комбинации и трикове. Подробните ѝ напътствия ще ви помогнат да направите перфектен контур на устните си, да изберете съвършения нюанс червило, да залепите кристали по лицето си лесно и бързо, да си сложите брокат и да създадете ефекта на слънчев загар само с руж. Мечтаният външен вид ще постигнете само за 15 минути.

Талантливата Алина ще представи три фестивални визии - "Classic with a twist", "Burning man" и "Бунтарска", а нейни модели ще бъдат инфлуенсърите Андреа Банда Банда, Биляна Славейкова и Мирела Илиева. Всяка от тях ще допълни специфичното си излъчване с тоалети от новата лимитирана колекция на Answear.LAB, наречена SHERO - дръзка комбинация между английските думи she („тя“) и hero („герой“), която е посветена на жените, решени да бъдат главни героини в собствения си живот.

Дрехите са вдъхновени от силата и въображението, с които нежният пол преминава през промените, без да изневерява на себе си, посочват от Answear.LAB.

Комбинацията от подходящ грим, впечатляващ тоалет, добро самочувствие и доза хумор мигновено превръщат всяка жена в SHERO. Модерна, автентична и вярна на ценностите си, тя държи бъдещето в ръцете си и с лекота прави света по-вълнуващо и интересно място.

Повече информация за събитието и форма за регистрация може да откриете тук.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Важно днес

За първи път Делян Пеевски ще води листата на ДПС в Кърджали

Джевдет Чакъров може да води листата за евродепутати на Движението

12:04 - 06.05.2024
Живот

Рап битката между Дрейк и Кендрик Ламар - обиди, педофилия и тайни деца

Музикалните издания Billboard и Rolling Stone я обявиха за Гражданската война на рапа

10:16 - 06.05.2024
Спорт

Изненадваща победа за Ландо Норис в Гран при на Маями във Формула 1

Въпреки че не спечели състезанието Верстапен увеличи преднината си в шампионата пред своя съотборник Серхио Перес

09:21 - 06.05.2024