Твоята Коледа, където можеш да се заредиш с празнично настроение, а елхата с подаръци Снимка: © Сердика Център, Марияна Петрова-Mamuri

Кой е най-хубавият ви спомен за коледно настроение в града?

Може би е топла и сърдечна среща с приятели, които не сте виждали отдавна, сред светлините и уюта на празнично украсен ресторант, с чаша хубаво вино, последвана от коледен концерт на живо?

Или е декемврийски предиобед, в който като с магия сте успели да откриете всички подаръци от списъка на Дядо Коледа на едно място, без да усетите как минава времето в атмосферата на изобилие от избор и усмихнати и отзивчиви хора.

А може би истинското коледно настроение е като първата вълшебна среща на децата с джуджетата и Снежанка под огромната елха. Или е прошепнатото най-съкровено желание за празника, което само дядо Коледа знае как да изпълни. Или е като играта в блестящата детска работилница с изпъстрен от брокат под и весели спомени.

Коледен шопинг в Сердика Център

Или е чаша топъл шоколад, книжка с приказки и много усмивки на фона на любимите коледни песни.

Да, трудно бихме събрали истинското празнично настроение в едно изречение. Но знаем къде можете да го намерите на едно място, в неограничени количества - това е Твоята Коледа в Сердика Център.

И тази година екипът на мола се е поргрижил да озвучи, украси и пресъздаде празничната атмосфера за вас.

Най-приятната изненада, че коледното настроение наистина се носи из етажите на Сердика Център. Всеки ден до 23 декември - дори и работните дни - от 16 до 20 часа ще можете видите коледен парад, който ще ви срещне с Ледените крал и кралица, джуджетата, Снежинката, Рудолф, Снежното момиче и бенда на Дядо Коледа.

Коледен шопинг в Сердика Център

От Сердика Център са се погрижили детските усмивки да не слизат от лицата. През уикендите до 23 декември търговският център ще предложи и интересни занимания само за децата, с което да оставят техните идеи и въображение да оживеят. Часовете са удобно предвидени за най-малките, всяка събота и неделя от 11:00-13:00.

Многообразието в Сердика Център ще ви гарантира, че на едно място ще успеете да заредите не само с настроение , но и с подаръци за под елхата. Тук има всичко за всеки над 200 магазина за бижута, парфюми, дрехи и обувки, детски играчки, книжарници, кафе и сладки, забавления и ресторанти. И да, има удобен паркинг, на който да оставите колата без притеснение, за да можете спокойно да прекарате време с близките си на топло и уютно място далеч от прехвърчащите навън снежинки.

Екипът на Сердика Център е помислил и за всички, които винаги се колебаят или просто не обичат да обикалят по магазините. С коледните ваучери за подарък можете да направите идеалния подарък на онези важни за вас хора, които имат уникални предпочитания или... просто вече си имат всичко.

Ваучери подарък Сердика център

И като казваме идеален подарък - наистина го имаме предвид. Подарък по мярка и вкус. Ваучерите от Сердика Център ще позволят на вашите близки сами да изберат какво да им донесе Дядо Коледа.

Техника, детска мода или книжарници - за всеки има по нещо. И за интровертите, и за екстровертите, за модните ценители и за феновете на спортния стил, и за почитателите на умните устройства, и за кулинарите. Твоята Коледа по твой вкус дава пълна свобода: ваучерът за подарък остава валиден за цяла година и важи в над 100 магазина.

Коледен шопинг в Сердика Център

Друга традиция в коледния шопинг, която с удоволствие забелязахме в Сердика Център, са празничните помощници, облечени като консиержи. Дори да се "затрупате" с подаръци, те са хората, които ще са на ваше разположение, за да се справите с покупките. Обърнете се към тях и ако ви трябва съвет или помощ в ориентацията.

Ако сте от хората, които са свикнали да пазаруват само през телефона си, за вас е мобилното приложение на Сердика Център с вградена лоялна програма SPOT (http://www.spotapp.bg/), в която ползвате отстъпки от избрани магазини и трупате точки при сканиране на касови бележки. Голямата изненада в SPOT в края на месец декември е това, че един от всички потребители ще получи подарък iphone 14 256GB. За да се включите, трябва да сканирате и изпратите своя касова бележка за покупка от минимум 50 лв за периода от 7 до 22 декември 2022.

Смисленият подарък по наш вкус е огромно удоволствие, но то е два пъти по-голямо, ако подаръкът е поднесен с красива опаковка. Не отлагайте за последния момент - до 23 декември включително в Сердика Център ще намерите специален щанд за безплатно опаковане на закупените през деня подаръци. Намира се на ниво 0 пред бюро Информация, и работи от 12 до 20.00 часа.

Коледен шопинг в Сердика Център

Актуален график и програмата на празничните активности за малки и големи може да намерите на сайта на Сердика Център.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Живот

Между Велики Преслав и Челе ди Булгерия в Италия - 23-ма мотористи сбъдват една мечта

Членовете на IMRG ще предадат специално послание между двата побратимени града

11:22 - 22.06.2024
Важно днес

Кметът на "Илинден" Емил Бранчевски е отстранен

Всички участия следва да се прекратят с началото на мандата

09:02 - 22.06.2024
Бизнес

"Оземпик" вдигна продажбите на по-малък размери дрехи и вече променя модната индустрия

Загубата на тегло кара все повече американци да обновяват гардероба си

08:59 - 22.06.2024