Ученик се извини с писмо на принц Хари, че е прегърнал Меган Маркъл Снимка: © Getty Images

Ученик от британска гимназия отправи официални извинения към принц Хари за това, че е прегърнал съпругата му Меган Маркъл.

Херцогинята на Съсекс посети изненадващо училището „Робърт Кларк“ в Дагенхам за специална церемония по случай Деня на жената на 8 март. Там тя се срещна случайно с 16-годишния Ейкър Окой, а той я поздрави с прегръдка и целувка по бузата.

Ученикът се зарадва, когато Меган покани „смелия млад мъж“ да излезе на сцената и да сподели защо празникът е от значение. А Окой се обърна към съучениците си и каза: „Тя е наистина красива, нали?“. Залата избухна в аплодисменти, а Маркъл се засмя и се усмихна след отправения комплимент.

Създалата се еуфория принуди Ейкър Окой да напише писмо до принц Хари. То бе публикувано от „The Sun“ и в него 16-годишният ученик споделя, че се надява херцогът на Съсекс да не осъжда действията му.

„Надявам се, че нямате нищо против да прегърна съпругата ви“, написа той и добави, че е бил „просто развълнуван и шокиран да я види как идва в училище“.

Ейкър Окой е човекът, който по традиция изнася речи от името на съучениците си в гимназия „Робърт Кларк“. Той сподели, че е било „удоволствие да чуя нейната реч (б.а. – на Меган) и да говоря пред нея. Тя наистина е вдъхновяваща“.

16-годишният гимназист също така каза, че се надява някой ден да се срещне с принц Хари и пожела на кралската двойка „успех в бъдеще“.

Той се превърна в истинска сензация в Обединеното кралство и бе поканен в сутрешното шоу „Good Morning Britain“, където също се обърна към херцога на Съсекс.

„Видях коментар в Instagram под публикация, в която бях отбелязан. Той гласеше, че ако умра в следващите шест месеца, ще бъде ясно кой е организирал покушението. Помислих си: „О, нека опитам да се предпазя“, сподели иронично Окой.

Посещението на Меган Маркъл бе нейното последно самостоятелно събитие като кралска особа, тъй като тя и принц Хари ще се отделят от „първите редици“ на кралското семейство и ще станат финансово независими след 31 март. По време на своята реч херцогинята на Съсекс окуражи младите мъже „да ценят“ жените в техния живот и да „дават пример на тези, които не виждат нещата по същия начин“.

В понеделник Меган и Хари участваха в последния си ангажимент като част от кралското семейство. Те се присъединиха към кралица Елизабет, принц Чарлз, принц Уилям и Кейт Мидълтън за отбелязването на Деня на Общността на нациите в Лондон.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

GEN Z дневници

Vol. 23: Ким Чен Ун > Дуа Липа, "Totally Spies" се завърна, Мая да върне паролите за TikTok

5 новини от седмицата, направили впечатление на Gen Z в редакцията на "Булевард България"

09:30 - 25.05.2024
Важно днес

Нацистко парти в скъп курортен бар шокира Германия

"Германия на германците. Чужденците - вън" и хитлеристки поздрави провокираха разследване на службите за сигурност

17:36 - 24.05.2024