Unlimited Space се появи в зала "Христо Ботев“ за финала на Световното

Популярната арт инсталация Unlimited Space на Vivacom, вдъхновена от идеята за пълна свобода и неограничени възможности за общуване, се появи в най-важния момент от Световното първенство по футбол в Катар.

unlimited space, vivacom, игра, световно първенство по футбол, Катар 2022

За финалната седмица на турнира в зала "Христо Ботев“ в Студентски град "инфинити" пространството на Vivacom е в спортен режим и на разположение на всички, които търсят нови футболни емоции чрез съвременните технологии.

Инсталацията може да бъде посетена до 18 декември включително. Веднага щом прекрачат прага на стаята, феновете ще открият нов футболен свят, с безкрайно много свои версии и възможност да ги споделят с целия свят.

Всеки, който посети стаята, направи снимка или видео от изживяването в нея и ги сподели публично като пост в своя Инстаграм с #unlimitedbyvivacom, ще участва в томбола за голяма награда – 1 брой PlayStation®5 Digital Edition. Конзолата е в комплект с най-новата игра FIFA23, 3D Pulse слушалки и допълнителен DualSense контролер, за да осигури уникално гейминг изживяване на футболните фенове.

Концепцията на арт инсталацията отразява основната цел на Unlimited плановете, които Vivacom пусна тази есен, за да даде възможност за общуване без лимити - с неограничени минути, SMS-и и мегабайти в България при разумно и добросъвестно потребление и и достъп до 5G мрежата за всички ценови категори при наличие на съвместимо устройство.

На място в зала „Христо Ботев“ всеки посетител може да избере и най-подходящия план за своите нужди, като получи специална оферта за мобилна или фиксирана услуга от представители на компанията и така да участва в допълнителна томбола със страхотни награди.

Повече информация може да намерите на vivacom.bg.


Unlimited space - модерната арт инсталация на Венелин Шурелов и Vivacom


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Култура

Новият албум на Били Айлиш и еволюцията на един аутсайдер в поп музиката

Ако в музикалната индустрия има някакви популярни течения, то Били Айлиш прави всичко възможно, за да ги избегне

11:54 - 18.05.2024
Важно днес

Откриха 6.5 млн. къса нелегални цигари, скрити в ел. табла на ГКПП "Кулата"

Агенция „Митници“ съобщава, че това е най-голямото количество нелегални цигари, задържани на "Кулата" за последните две години.

10:56 - 18.05.2024