UNOde50 се завръща към своята неподправена автентичност с колекция есен-зима 2024 Снимка: © UNOde50

Да следваш сляпо това, което правят всички, да си типичният традиционалист и да не отстояваш себе си, страхувайки се от чуждото мнение за теб са все неща, които дизайнерът на UNOde50 Хосе Азулай и неговите колеги заклеймяват с всяко бижу, което сътворяват ръчно в Мадрид.

Именно това е акцентът и в най-новата колекция на испанския бижутериен бранд за есен-зима 2024: да бъдеш и да отстояваш себе си без капка свян.

С всеки от моделите в нея UNOde50 се завръща към корените си и това, което носи духа на марката що се отнася до дизайн, материали и излъчване.

Естествена кожа, кристали и комбинации с метали са миксирани по изцяло нов, но сякаш навяващ спомени за нещо добре познато начин, който грабва моментално любителите на нетрадиционното и тези, които обичат да изразяват характера си чрез своите бижута.

Сред новите модели виждаме любимото на феновете на марката водно конче, което е и символ на новото начало, поставено като акцент върху колиета, пръстени, обеци и гривни в комбинация както с естествена кожа, така и с цветни кристали.

Други познати символи, които UNOde50 използват в дизайна на бижутата си – като сърцето, кръста, пеперудата и „Хамса“ – също оживяват под формата на гривни, колиета и висулки в сребърно или с позлата от 18К жълто злато.

основният елемент – емблематичният катинар на UNOde50, който по традиция присъства на всяко от бижутата, също е изведен като акцент в част от моделите, заедно с вечните послания на бранда – за късмет, любов и здраве, гравирани на ръчно изработени плочки с различни размери, и внасящи допълнителна пъстрота в дизайна на част от моделите.

Като всяка колекция на бранда, и тази е разделена на различни подколекции, чиито имена – Ser Rebele, Ser Natural, Hazte Uno, Ser Diferente, Ser Unico, Ser Indomable – също изразяват красноречиво посланието "да не плащаме данък обществено мнение”, а да бъдем себе си всеки ден и час, където и да сме!

Новите гривни от естествена телешка кожа носят изцяло духа на съвременната градска визия, докато тези с цветни копринени нишки и перла пък дават безгранични варианти за шарен mix & match, с който да разнообразите деня си.

Изчистените геометрични форми и дизайн в част от моделите пък са въплъщение на ready-to-wear аксесоарите, които можете да носите по всяко време и навсякъде.

Пристигналите нови модели от първите 6 подколекции ще откриете в магазини SILVER COURT в София, Стара Загора и Велико Търново, както и онлайн тук.

По-късно през годината очаквайте и следващите 3 подколекции, с които ще може да завършите изцяло градската си визия за есен-зима 2024 с най-новото от UNOde50.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Важно днес

Евакуираха дом за възрастни хора заради пожарите в ямболското село Воден

Пожарникари и доброволци продължават борбата с пожарите

17:43 - 17.07.2024
Политика

Първи тест за евродепутатите от България. Кой как гласува в резолюцията за Украйна?

Пълна промяна при Елена Йончева, БСП отказа да гласува помощ за Киев

17:21 - 17.07.2024