За Коледа подарете стил и грижа Снимка: © Grand Optics

Коледа наближава и вече сте на нисък старт за тазгодишния шопинг маратон. Какви подаръци да изберете за любимите хора този път?

Обикновено в най-натоварения период от годината търговските центрове са пълни с тематични предложения за празника. Но това е и моментът, в който на добри цени можете да подарите за себе си и близките си практичен подарък, който да влезе в употреба по всяко време от годината.

Ако очилата ви се струват екзотика през зимата, бързо ще ви убедим, че те са един от най-практичните подаръци, които можете да изберете. В момента във вериги оптики Grand Optics и Joy Optics предлагат големи отстъпки за слънчеви и диоптрични очила с намаления от 100 до 500 лева. Предлагаме ви няколко фешън идеи за стилни Коледни изненади.

Вечна класика в модата за дамите

Всяка жена държи на визията си, а очилата са сред най-важните модни аксесоари на дамите. Оптиките имат огромно разнообразие от премиум марки за всеки вкус и стил, които отговарят на последните модни тенденции.

Karl Lagerfeld by Grand Optics

Ние залагаме на вечната класика в комбинация с умерена екстравагантност, или този модел на Karl Lagerfeld във форма „котешко око“ с животински мотив. Без колебание „котешкото око“ са най-класическата форма очила, устояли на времето. Носени от модни икони като Мерлин Монро, те остават модерни и до днес.

Цветни и актуални

Цветът на 2023 година ще бъде Viva Magenta – наситен червено-розов нюанс, който символизира новото начало. Ако сте фенове на цветовата гама, заложете на тази шик дамска рамка на модния бранд GIGI Studios, вдъхновена от изкуството и модните тенденции, изработена с внимание към детайла.

Gigi Studio Ochila

Грижа за спортните натури през зимата

Обикновено започваме да си търсим слънчеви очила в началото на пролетта. Неправилно обаче е схващането, че слънчевите очила са сезонен аксесоар. Нека не забравяме, че за да са здрави очите ни, слънчеви очила са необходими през всяко време от годината, включително и през зимата.

В магазините на Grand Оptics и Joy Optics ще откриете богат избор от мъжки и дамски модели, подходящи за спортисти, които търсят функционалност и издръжливост.

Julbo Explorer by Grand Optics

Това е особено важно, ако практикувате зимни спортове или обичате да правите планински преходи, защото слънцето в планината е силно дори през студените месеци. За такива случаи препоръчваме спортните модели от селекцията на Grand Optics и Joy Optics с предпазители, които предпазват от странично навлизащата светлина. Добър избор за мъжете е моделът на JULBO EXPLORER, а за жените – JULBO MONTEROSA 2.

Julbo Montesora by Grand Optics

Здраве и комфорт за децата

В днешно време децата прекарват все повече време пред екраните, а статистиките сочат, че голям процент от подрастващите развиват късогледство. Затова изключително важна е превенцията за здравето на детските очи, която включва редовно носене на качествени слънчеви очила.

Nano Vista ochila

Препоръчваме адаптивни варианти като този модел на Nano Vista. Те са подходящи за активното детско ежедневие и ще осигурят не само защита, но и комфорт през целия ден.

А ако детето ви има нужда от диоптрични очила, със сигурност заложете на устойчив модел рамки с връзки, създаващи удобство дори при спортуване.

Detski ochila Nano Vista

Неустоимите предложения ви очакват в магазините на Grand Optics и Joy Optics в цялата страна, както и онлайн на shop.grandoptics.bg. Подарете стил и грижа за тази Коледа.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Важно днес

И Живко Коцев вече е с обвинение за участие в организирана престъпна група

Наложена му е парична гаранция в размер на 20 000 лева.

19:02 - 17.04.2024
Важно днес

Смяна на местата и в "Булгаргаз", Деница Златева вече не е изпълнителен директор

Мястото на Златева заема Веселин Синабов

18:05 - 17.04.2024
Европейски дневници

Гласуването за Европарламент е все по-важно, но интересът в България остава по-нисък

Проучване на "Евробарометър" сочи ръст на интереса към вота

17:07 - 17.04.2024
Важно днес

Наводненията в Дубай: Отменени полети и парализа по пътищата след най-тежките валежи за последните 75 г.

Валежите надхвърлят всичко, документирано от началото на събирането на данни през 1949 г.

15:31 - 17.04.2024